VIDEO Risipa banului public sau bataie de joc: un utilaj de deszapezire lucreaza de zor la curatarea unui drum "la negru"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 14:59
75 citiri
Utilajul a fost filmat pe 9 ianuarie, la aproape 2 saptamani dupa ninsoarea de anul trecut care a pus mari probleme autoritatilor. Soferii de pe Facebook, din cadrul Grupului Soferilor din Galati s-au aratat extrem de indignati. "Strica asfaltul ca apoi sa aiba ce repara. Niste nesimiti. Pe bune, Primaria merita ca niciun galatean incepand de acum sa nu mai contribuie cu bani la bugetul local. Acum se poate intelege de ce mereu dupa fiecare iarna drumurile arata ca dupa razboi, pentru ca le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.