Cea mai mare anomalie a industriei romanesti: Dacia importa tabla de caroserie de 100 mil. Euro pe an pentru ca cea de la ArcelorMittal Galati nu corespunde

Vineri, 17 Mai 2013, ora 00:12
324 citiri
Mittal Steel, actualul ArcelorMittal, a cumparat Sidex Galati in 2001 cu 70 mil. euro, din care statul a ramas in final cu doar 17 mil. euro.

ArcelorMittal Galati, fostul combinat Sidex cumparat cu 70 mil. euro de miliardarul indian Lakshmi Mittal in 2001, ar avea vanzari suplimentare de 100 mil. euro pe an daca ar putea sa furnizeze tabla pentru caroseriile Dacia.

Insa pentru ca miliardarul nu a facut investitiile necesare, estimate de specialisti la circa 50 mil. euro, tabla produsa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.