Rugbistii de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" au pastrat acasa "Cupa Dunarea de Jos" si au castigat Memorialul "Valeriu Diculescu"

Joi, 30 Iulie 2015, ora 08:00
98 citiri
Cea de-a XVIII-a editie a Cupei "Dunarea de Jos", un turneu de rugbi in 7 pentru juniori, s-a bucurat de o participare selecta. In afara echipelor romanesti, anul acesta, organizatorii de la RC Municipal si Colegiul Tehnic "Traian Vuia" au invitat si trei formatii de peste hotare: RC Pessac (oras din Franta infratit cu Galatiul), Maidenhead (Anglia) si RC Gabrovo (Bulgaria). Turneul s-a desfasurat la Stadionul "Municipal" si a adus la start sase echipe de juniori (16-18 ani). Primul loc a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.