Edi Iordanescu s-a razgandit si nu mai pleaca de la Medias

Joi, 24 Octombrie 2019, ora 18:02
3300 citiri
Edi Iordanescu s-a razgandit si nu mai pleaca de la Medias
Foto: Facebook/ Gaz Metan Medias

Edi Iordanescu a anuntat ca si-a schimbat intentiile cu privire la echipa al carei manager este, Gaz Metan Medias, urmand a continua la clubul ardelean.

Daca in urma cu o luna sustinea public ca vrea sa plece, solicitand conducerii sa ii rezilieze contractul, fostul selectioner spune acum ca a inteles situatia in care se afla Mediasul si ca ramane alaturi de echipa cel putin pana in vara.

"Eu sunt cel mai suparat pentru ultima perioada, cel mai indignat, eu sunt cel mai pretentios ca oricine, orice om din conducere. Cel putin in doua randuri am fost dispus sa incetez colaborarea cu Gaz Metan Medias si pot sa spun cu tarie ca prima oara a fost exact in momentul de intrerupere pentru jocul echipei nationale, cand Gazul era pe primul loc. Am ajuns in situatia in care sa trebuiasca sa facem compromisuri, improvizatii, sa fim extrem de inflexibili in ceea ce insemna pregatirea jocurilor. Recunosc ca l-am condamnat chiar si public pe presedinte, pentru ca am simtit ca imi sunt tradate asteptarile, dar, recunosc in acelasi timp, ca de atunci au fost mai multe discutii cu domnia sa si a venit momentul cand mi-a spus 'nu pot sa te ajut, nu am ce sa fac'.

Ambitia mea ramane aceeasi, eu imi doresc performante, imi doresc play-off, sa fac istorie impreuna cu jucatorii si cu conducerea. Dar, din pacate, accept ideea ca obiectivul numarul 1 este ca echipa sa se redreseze financiar, sa se iasa din aceasta procedura dupa care, sigur, in plan secund vor merge si rezultatele", a spus Iordanescu, potrivit Telekomsport.

Antrenorul a recunoscut ca a primit oferte in ultimele saptamani, dar ca nu le-a dat curs pentru ca isi doreste continuitate.

"E adevarat, au fost oferte, discutii, am fost contactat. Eu nu am contactat pe nimeni, nu am pus niciun agent sa imi caute serviciu, consider ca am serviciu aici, ca am contract pana in vara, cel putin, mi-am dorit continuitatea. Nu am plecat cand a fost bine, nu o sa plec nici la greu, in momentul de fata, probabil o sa plec cand o sa simt ca nu se mai poate si atunci daca se va termina inainte de terminarea contractului, ma duc la presedinte, incerc sa-l sensibilizez eu de data asta. Nu am ramas pentru play-out si evitarea retrogradarii", a mai declarat Edi Iordanescu.

Iordanescu junior s-a certat cu sefii Mediasului inaintea meciurilor echipei nationale, el dorindu-si atunci sa plece.

Conducerea nu a fost de acord cu rezilierea contractului si i-a transmis ca trebuie sa achite clauza in valoare de 200 de mii de euro daca vrea sa semneze cu alta formatie, moment in care tehnicianul a decis sa continue la echipa din Liga 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Edi Iordanescu Medias, #Edi Iordanescu demisie Medias , #Liga I