Iordanescu junior nu a semnat cu Mediasul: In ce campionate straine mai este dorit

Joi, 03 Ianuarie 2019, ora 08:59
3341 citiri
Iordanescu junior nu a semnat cu Mediasul: In ce campionate straine mai este dorit
Foto: Captura Telekom Sport

Edi Iordanescu a recunoscut ca a fost ofertat de cei de la Gaz Metan Medias, insa spune ca nu a acceptat momentan propunerea ardelenilor.

Tehnicianul a mai marturisit ca oferta nu a fost pentru postul de antrenor, ci pentru cel de manager general, astfel ca ar urma sa se ocupe de tot ceea ce inseamna fotbal la Medias daca o va accepta pana la urma.

"Recunosc propunerea celor de la Medias. Ce m-a surprins, faptul ca, dupa cum stiti, e totusi un club aflat in insolventa, dar mi s-a propus un proiect in care autoritatea mea, rolul meu poate sa fie unul mai complex, dar si responsabilitatea este mult mai mare Adica, mi s-a propus o varianta nu doar de antrenor, ci de manager general, in care sa imi asum gestionarea clubului in tot ceea ce inseamna din punct de vedere tehnic, selectie si restul sarcinilor care tin propriu zis de antrenor.

Sunt discutii, probabil pe viitor e un club care poate sa se reechilibreze total. Adica sa faca si pasul catre iesirea din insolventa si chiar sa reuseasca sa construiasca un buget pentru viitor, pentru a-si propune niste obiective mai indraznete. Acum ati vazut echipa, e o echipa cu multi jucatori interesanti. E adevarat ca au inceput foarte bine, dar pe final a fost o echipa care si-a pierdut un pic din turatie. Ca dovada ca a ajuns pe locul 8. Si daca la un moment dat pareau sanse foarte mari pentru playoff, acuma nu mai sunt asa de siguri de prezenta in playoff. Insa probabil ca zilele urmatoare se vor clarifica lucrurile si in sensul asta. A fost perioada de sarbatori, in urmatoarea perioada ma voi intalni din nou cu cei care sunt factori de decizie si chiar cu cei care sustin proiectul din punct de vedere financiar si vedem daca putem sa ajungem la un numitor comun sau nu. Zilele viitoare cu siguranta o sa aflati, pentru ca timpul este foarte scurt si, cum sunt sanse ca totusi eu sa ajung acolo, interesul meu este sa se concretizeze cat mai repede, sa am timp efectiv sa ma apuc de munca", a declarat Iordanescu la Telekomsport.

Propunerea Mediasului nu este singura primita de acesta, Edi Iordanescu anuntand ca are oferte din Grecia si din Polonia.

"Mai sunt discutii in strainatate, in Polonia, cu o echipa de traditie si in Grecia."

Gaz Metan Medias a ramas fara antrenor dupa ce Mihai Teja, tehnicianul ce a condus echipa pana acum, a plecat la FCSB.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Edi Iordanescu Medias, #Edi Iordanescu Liga 1, #oferte Edi Iordanescu , #Liga I