E.ON: Aragazele noi consuma mai putin gaz!

Miercuri, 06 August 2008, ora 16:55
2567 citiri
E.ON: Aragazele noi consuma mai putin gaz!

Cine nu are aragaz nou sa-si cumpere, acesta este indemnul oficialilor E.ON Gaz pentru romanii care vor sa-si reduca consumul casnic de gaz metan.

In acceptiunea lui Frank Hajdinjak, presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, daca populatia ar folosi aragazuri noi, cantatile de gaz metan ar fi mult mai mici.

"Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a diminua aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei, citat de NewsIn.

Totodata, reprezentantul E.ON a tinut sa sublinieze faptul ca noul sistem de facturare, bazat pe puterea calorica a gazului consumat, nu a dus la cresterea facturilor.

"Trecerea de la sistemul de facturare bazat pe volum la sistemul de facturare bazat pe energie nu are nicio influenta asupra valorii facturii. Insa, individual schimbarea poate avea efect. Consumatorii care locuiesc in zone cu un continut energetic mai mare al gazelor naturale vor plati putin mai mult, iar consumatorii situati in zone unde gazele naturale au un continut de energie mai mic vor plati ceva mai putin pentru acelasi volum de gaze consumate", a subliniat Hajdinjak.

In Romania exista 321 de zone in care calitatea gazelor naturale este omogena si constanta, dintre care 166 se afla in aria de activitate a E.ON Gaz.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#E On Gaz, #aragaz nou, #aragaz vechi, #consum gaz , #stiri Gaz Metan