Ionut Radu, portarul lui Genoa, prima reactie dupa un meci in care fanii l-au criticat vehement

Duminica, 27 Octombrie 2019, ora 13:55
4602 citiri
Ionut Radu, portarul lui Genoa, prima reactie dupa un meci in care fanii l-au criticat vehement
Foto: lazionews24.com

Portarul Andrei Ionut Radu a avut o prima reactie dupa meciul castigat de echipa sa Genoa in compania celor din Brescia, scor 3-1, in runda cu numarul 9 din Serie A, sambata seara.

Radu a fost eroul negativ pentru echipa sa cu o gafa in minutul 34, la golul de 0-1, dupa lovitura libera directa executata de Tonali. Un gol care a produs un val de reactii negative de la fanii echipei in rosu si albastru:

Ionut Radu, criticat dur de fanii lui Genoa, dupa un nou gol incasat in Serie A: "Slab, foarte slab, parca a fost rapit, nu mai e acelasi"

"Stiam ca ne asteapta un meci dificil si am fost dezamagiti la finalul primei reprize, dar ne-am spus ca trebuie sa luptam pana la final pentru a reveni si asa am facut. Venim dupa o perioada dificila si stiam ca trebuie sa schimbam ceva. In repriza a doua, am intrat pe teren cu incredere si am dovedit ca avem o inima mare. De asta ai nevoie pentru a juca in tricoul lui Genoa", a declarat Andrei Radu, dupa finalul partidei, conform televiziunii TelekomSport.

El s-a referit si la numirea noului antrenor Thiago Motta, care s-a aflat la debut in partida cu Brescia, acesta fiind un fost jucator important la Inter sau PSG: "Mereu ne cere sa avem incredere pe teren. Am muncit mult, dar nu voi dezvalui ce am pus in practica. Nu vreau sa le dau indicatii adversarilor".

In minutul 87, Radu a primit un cartonas galben in meciul de mai sus.

Genoa e abia pe locul 17 in Italia, cu doar 8 puncte acumulate pana acum.

Ionut Radu a fost capitanul nationalei Romaniei de tineret care a participat in vara la Campionatele Europene, echipa noastra ajungand pana in semifinale.

D.A.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ce spune Ionut Radu dupa meci, #Radu prima reactie dupa meci critici , #stiri Genoa