Mircea Geoana: "Vizita vicepresedintelui SUA Joe Biden, o reconfirmare publica a garantiilor de securitate oferite de America si NATO"

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 19:22
357 citiri
Senatorul Mircea Geoana si-a exprimat astazi, la Constanta, speranta ca la sosirea in tara a vicepresedintelui SUA Joe Biden, "sa-i vad alaturi de liderul american si pe presedinte si pe premier pe aceeasi scena, sa aratam ca stim sa functionam ca stat".

Dupa ce, intrebat de ziaristi, a spus ca, "il bagam prea mult in seama pe vicepremierul Federatiei Ruse, Dmytri Rogozin, care este un agent provocator", senatorul Mircea Geoana a fost de acord ca "din punct de vedere al statului roman, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.