Geoana premier si Nastase presedinte?

Vineri, 20 Iunie 2008, ora 20:05
3406 citiri
Geoana premier si Nastase presedinte?

Dupa ce Romania a incaput pe mana Aliantei DA in 2004, viitorul romanilor sta sub semnul PSD la algerile parlamentare din 2008 si la cele prezidentiale din 2009, spune primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Potrivit social-democratului, premierul Romaniei va fi actualul presedinte al PSD Mircea Geoana, iar viitorul sef al statului va fi actualul presedinte al Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, vineri, Marian Vanghelie.

La toamna "o sa fie Mircea Geoana prim ministru si noul presedinte va fi Adrian Nastase", a asigurat presedintele organizatiei de Bucuresti a PSD, Marian Vanghelie in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3.

Concret, Adrian Nastase este, pana in acest moment, principalul candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2009. Tot pe Natase il vad presedinte al Romaniei si social-democratii Victor Ponta, Ion Iliescu si Cristian Diaconescu.

Vanghelie vrea o majoritate PSD-PD-L in Consiliul General

Totodata, Vanghelie a spus ca la nivelul organizatiei de Bucuresti a PSD s-a luat decizia ca Razvan Murgeanu sa fie sustinut pentru functia de viceprimar general al Capitalei astfel incat sa formeze, la nivel local, o majoritate PSD-PD-L in Consiliul General.

"Consilierii PSD ii vor sustine pentru functia de viceprimar pe Bogdan Georgescu (viceprimar PSD) si pe Razvan Murgeanu si in interesul bucurestenilor", a spus Vanghelie, adaugand ca niciodata PSD nu va sustine pe cineva de la PNG, avand in vedere ca PSD a obtinut locul doi la numarul de consilieri locali in Bucuresti.

Pe de alta parte, viceprimarul Razvan Murgeanu a explicat ca, in ciuda bunavointei aratate de Marian Vanghelie "pentru binele bucurestenilor si pentru ca Murgeanu cunoaste mecanismul", PD-L va sustine tot PNG in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Mai mult, Murgeanu a promis ca, in cazul in care nu va iesi viceprimar, isi va da demisia din CGMB. "Sunt inginer constructor, am unde sa ma angajez", a explicat viceprimarul PD-L.

Murgeanu se leapada inca o data de Sile Pietroi

In opinia actualului viceprimar, Razvan Murgeanu, scenariul potrivit caruia interlopul Sile Pietroi l-ar fi ajutat in campania electorala este doar parte dintr-o campanie de discreditare a sa. "Nu am niciun fel de legatura cu lumea interlopa. Faptul ca am fost vazut in campanie in localitati unde majoritatea oamenilor sunt rromi nu inseamna asta.

Toate astea din cauza unei poze. In poza e Titi Chira, pe care il cheama Chira Pantelimon, pe care il cunosc de cand eram copil", iar "Adi Buba (gropar, zidar la cimitirul Sfanta Vineri) e celebru din filmul "Furia". Chestiunea legata de lumea interlopa este fortata", a explicat Murgeanu.

La randul sau, Marian Vanghelie a spus ca inlaturarea lui Murgeanu vine din interiorul PD-L. "Jocul este din interiorul PD-L. In CGMB, este clar ca Murgeanu nu intruneste toate calitatile sa fie sustinut de anumiti colegi. Mult mai mult ar fi fost implicat in lumea interlopa Liviu Negoita decat Razvan Murgeanu. Se incearca propunerea unui alt coleg de-al sau", a adaugat social-democratul.

La randul sau, Murgeanu a declarat ca printre persoanele care nu-l vor ca viceprimar si pentru care reprezinta o amenintare se afla Andrei Chiliman, primarul sectorului 1.

Cea mai mare coroană funerară din România, adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu. Omagiu din partea unui interlop ”protejat” VIDEO
Cea mai mare coroană funerară din România, adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu. Omagiu din partea unui interlop ”protejat” VIDEO
O coroană imensă de peste 3 metri, făcută din 500 de cale albe și roșii, dar și cu 200 de trandafiri a fost adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu, ce are loc în spațiul unui...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#Marian Vanghelie, #Mircea Geoana, #Adrian Nastase, #Razvan Murgeanu, #interlop, #Sile Pietroi , #Marian Vanghelie