Mihaela Geoana: S-a pornit un razboi de imagine impotriva familiei mele

Miercuri, 08 Aprilie 2009, ora 16:51
7208 citiri
Mihaela Geoana: S-a pornit un razboi de imagine impotriva familiei mele
Foto: vot.ro

Mihaela Geoana, sotia liderului PSD, Mircea Geoana, a declarat ca impotriva familiei sale s-a pornit un razboi de imagine si se asteapta la mizerii politice si la atacuri asupra copiilor, in urmatoarea perioada.

In mediile politice se vehiculeaza in ultimele zile ca familia Geoana s-ar putea confrunta cu probleme de imagine, venite la scurta vreme dupa ce ANI a declansat o ancheta privind averea liderului PSD si unele imprumuturi pe care acesta le-a luat de la soacra sa fara a le trece in declaratiile de avere, informeaza Q Magazine.

Se pare ca "atacurile" sunt legate de o serie de ilegalitati comise in cadrul fundatiei "Renasterea", condusa de Mihaela Geoana. Aceasta a primit anul trecut statutul de institutie de interes public, ceea ce presupune inclusiv fonduri primite de la bugetul statului. Mai mult chiar, DNA ar fi intrat, deja, in posesia unor documente care dovedesc nereguli in gestionarea fundatiei.

"S-a pornit un razboi foarte evident. Pot sa faca orice control, noi suntem pregatiti, suntem cu totul clar, desi nu a facut nimeni nicio cerere de control. Ne confruntam, in schimb, cu alte probleme, respectiv un atac care vizeaza copiii nostri... incearca sa se ia si de copii, niste mizerii", a declarat sotia liderului PSD pentru Q Magazine.

Mihaela Geoana a precizat ca in cursul zilei de marti un grup de persoane, care s-au prezentat a fi jurnalisti de la trei trusturi diferite de presa, a mers la liceul "Jean Monnet", din Bucuresti, unde invata cei doi copii ai cuplului, Alexandru si Ana Maria, si a cerut sa li se puna la dispozitia situatiile scolare ale acestora, respectiv note, absente.

"Acestea nu sunt informatii de interes public, cele legate de note, de absente... Cea care m-a informat imediat in legatura cu acest caz a fost chiar directoarea liceului. Eu, la randul meu, am informat-o ca exista o lege, 272/2004, privind protectia si promovarea drepturilor copilului, care prevede ca asemenea date sunt confidentiale... doamna a fost de acord, si-a dat si dansa seama cum stau lucrurile.

Luam in calcul, in acest moment, posibilitatea de a lansa un fel de apel public, pentru a se stopa acest tip de actiuni, pentru ca e vorba, totusi, de niste minori", a mai spus sotia candidatului PSD la presedintia Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#atac imagine Geoana, #Mihaela Geoana, #Mircea Geoana, #ANI verifica averea , #Mihaela Geoana
Comentarii
T
TANDA SI MANDA
rank 1
MIHAELA , TE-AI POTRIVIT STRANIC CU MIRCIULICA : CALUL RAIOS TRAGE LA COPACUL SCORTOS .