"Votul din 22 noiembrie este de o importanta fara egal! Rugamintea mea catre cetateni este sa masoare de 10 ori si sa taie o data!"

Sursa: Ceahlaul
Marti, 20 Octombrie 2009, ora 11:17
175 citiri
Spune deputatul Culita Tarita Tandem mai putin obisnuit in conferintele de presa la PSD: senatorul Ioan Chelaru, presedinte interimar al organizatiei judetene, si deputatul Culita Tarita. Cei doi lideri ai PSD Neamt au prezentat punctul  de vedere al partidului fata de situatia actuala, cu unele accente acute ale deputatului Tarita, in contextul politic si economic, gen:  "Nu este permis ca intr-o tara ca Romania sa nu avem ce minca!" si "Sintem coada Europei, am devenit mincinosi, nu ne mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.