Adrian Nastase: Mircea Geoana s-a dat in SUA liderul Opozitiei

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 21:04
4737 citiri
Adrian Nastase: Mircea Geoana s-a dat in SUA liderul Opozitiei
Foto: Realitatea TV

Presedintele Consiliului National (CN) al PSD, Adrian Nastase, a declarat ca Mircea Geoana nu a plecat in SUA cu mandat de la partid si ca pe durata sederii in SUA s-a dat drept lider al Opozitie din Romania.

"A incercat sa se prezinte in SUA ca lider al Opozitiei, ceea ce, stim cu totii, nu este adevarat", a declarat Adrian Natase, sambata, la Realitatea TV.

Totodata, fostul premier a infirmat ca Geoana ar fi plecat in America mandatat de PSD, asa cum s-a inteles, in contextul in care fostul presedinte al PSD nu a avut acest mandat nici in calitate de presedinte al Senatului.

"Nu a fost mandatat de partid sa plece in SUA, mai ales ca am zis ca nu plecam acum, ci un pic mai tarziu. Ma refer acum la Victor Ponta si la Crin Antonescu, care vor face o vizita oficiala in America", a explicat Nastase.

Intrebat despre relatia dintre PSD si Mircea Geoana, Nastase a tinut sa sublinieze ca modul in care cele doua parti relationeaza s-a inrautatit dupa alegerile prezidentiale din 2009.

"Nu a stiut sa-si regleze aceasta relatie cu PSD-ul, mai ales dupa frustrarea pe care au resimtit-o si partidul si el dupa pierderea alegerilor prezidentiale. Nu le-a dat timp sa treaca peste momentul 2009. Nu i-a lasat sa-si cicatrizeze ranile pe care, la randul lor, le-au avut. Nu a lasat indeajuns timp pentru formarea cicatricilor si a fortat iesirile publice si declaratiile", este de parere presedintele CN al PSD.

Rugat sa vina cu o solutie pentru comunicarea ineficienta dintre Geoana si PSD, Nastase l-a sfatuit pe fostul presedinte al social-democratilor sa faca o vizita la sediul PSD si sa lamureasca problemele pentru ca "trebuie sa inteleaga ca nu poate sa functioneze singur".

"E nevoie ca el sa inteleaga ca nu poate sa functioneze singur. Isi creeaza in interiorul partidului o anumita antipatie si nu ar trebui sa se intample asta. Cred ca ar trebui sa faca deplasari mai scurte: in loc sa plece in SUA, sa faca, mai degraba, o vizita pe langa ambasada Americii, pe Bulevardul Kiseleff, la sediul PSD. Altfel risca sa se gaseasca singur", l-a sfatuit Adrian Nastase pe Mircea Geoana.

Potrivit unui comunicat de presa al Senatului, remis Ziare.com, presedintele Camerei Superioare a Parlamentului, Mircea Geoana, se afla intr-o vizita "de lucru" in Statele Unite. Mai multi senatori ai PSD au negat, insa, ca vizita lui Geoana in America ar fi una oficiala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Nastase Geoana SUA, #Geoana SUA lider Opozitie, #Adrian Nastase Mircea Geoana , #PSD