Geoana: Am vorbit la NASA sa trimita un cosmonaut roman in spatiu

Marti, 30 Septembrie 2008, ora 14:20
4165 citiri
Geoana: Am vorbit la NASA sa trimita un cosmonaut roman in spatiu

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat marti ca a vorbit deja cu mai multi oficiali NASA pentru ca agentia americana sa trimita, in curand, un cosmonaut roman in spatiu.

"Eu sunt acelasi Geoana care a mancat pepeni cu oltenii de la Dabuleni, acelasi in America sau la partid. Da, am vorbit si cu cei de la NASA pentru a trimite un cosmonaut roman in spatiu. Trebuie sa facem lucruri ambitioase", a declarat Mircea Geoana, prezent la dezbaterea "Cum treci dincolo de ecran?", organizata in cadrul Conferintei Internationale de Marketing si Comunicare Politica, care are loc marti la Bucuresti, informeaza Jurnalul National online.

Mai mult, Geoana i-a criticat pe politicienii care "alearga dupa senzational", si apar toata ziua pe ecranele televiziunilor. "Nu cred in politicienii din Romania care sunt excentrici. Cred ca, pe termen mediu, castiga cei care au ceva de spus", a mai declarat liderul PSD.

Liderul PSD nu a ezitat sa se refere la adversarii sai politici care apeleaza la tot felul de metode extravagante pentru a castiga voturi. "Pe termen scurt, poate te cunoaste lumea ca ai crosetat. Unii si-au cumparat echipe de fotbal ca sa apara gratuit la rubrica Sport. Altii incearca sa faca cele mai nastrusnice invetii, doar ca sa fie vizibili. Este o diferenta foarte mare intre a fi vizibil si a fi credibil, intre a face rating si a aduna voturi dintr-o emisiune", a adaugat Geoana.

Mircea Geoana, Ludovic Orban, Elena Udrea si Cozmin Gusa sunt cativa dintre politicienii care participa, marti, 30 septembrie, la conferinta "Politica 2.0: Cum se castiga alegerile in era digitala".

Politicienii sunt invitati sa dezbata impreuna cu jurnalisti cunoscuti, printre care Corina Dragotescu, Robert Turcescu sau Adrian Ursu, dar si alaturi de importanti bloggeri si jurnalisti politici din Romania despre influenta Internetului in politica, dar si despre oportunitatile pe care le ofera new media in comunicarea cu electoratul.

Participantii la eveniment vor afla care sunt cele mai noi trenduri ale marketingului si comunicarii politice sau cum poti realiza un plan integrat de comunicare online si care sunt cele mai bune practici in campania si publicitatea politica online.

Alaturi de politicienii romani, conferinta va reuni o serie de specialisti internationali precum: Phil Noble, consilier al candidatului democrat la Casa Alba, Barack OBAMA; Julie Barko Germany - Director al Institute for Politics, Democracy & the Internet si director de marketing si comunicare The George Washington University's Graduate School of Political Management (Statele Unite) si Viktor Szigetvari - managing director Szigetvari and Partners Communication INC (Ungaria).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
Şeful agenţiei spaţiale americane NASA, Bill Nelson, a declarat miercuri în Congres că China foloseşte programe civile pentru a ascunde obiective militare în spaţiu, relatează DPA....
#Mircea Geoana, #NASA, #cosmonaut roman , #PSD
Comentarii
C
cosmonauta anne franc birthall ii insoteste in spatiul intergalactic pe pigmeul geoana
rank 1
am vorbit cu seful cia din patirlagele,care mi-a promis ca geo pleaca in cosmos!