Geoana: Cand ardelenii isi pun ceva in cap, e greu sa-i intorci din drum

Marti, 08 Iulie 2008, ora 13:50
2440 citiri
Geoana: Cand ardelenii isi pun ceva in cap, e greu sa-i intorci din drum

"Cei trei rebeli de la Cluj", cum i-a numit presa pe Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas, care si-au dat, marti, demisia din PSD, "nu au putut fi intorsi din drum pentru ca asa sunt ardelenii cand isi pun ceva in cap", a explicat liderul partidului Mircea Geoana.

"Stiti cum sunt ardelenii cand isi pun ceva in cap, e greu sa-i intorci din drum [...] Demisiile lor ma afecteaza si ca om, indiferent de ierarhia din partid. Asta este viata. Sentimentele ar trebui sa faca loc ratiunii", a declarat Mircea Geoana.

Social-democratul a reamintit ca marti este ziua lui Vasile Puscas si ca il va suna sa-i ureze traditionalul "La multi ani".

Despre programul de guvernare, liderul PSD a anuntat ca oferta pentru guvernare a Aliantei PSD - PC "este aproape fializata".

"Inflatia a ajuns in luna iulie la 9%. Ne-am intors in urma cu 4 an. Oferta noastra de a venit in mod agresiv si activ reprezinta o prioritate pentru noi", a tinut sa precizese Mircea Geoana.

Presedintele PSD a anuntat si "principalii fermenti" ai programului de guvernare: Ilie Sarbu pe zona de agriculura, Liviu Dragnea, Ioan Toma si Victor Ponta pe probleme de justitie.

In opinia lui Geoana, PSD - PC actioneaza "deja ca un guvern care sa pregatste sa preia fraiele si destinele Romaniei".

Conducerea PSD Cluj a anuntat marti ca demisioneaza. Cei trei lideri marcanti ai "Grupului de la Cluj", Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas, si-au depus demisiile din toate functiile detinute in partid.

Cei trei lideri marcanti ai PSD au anuntat ca nu vor demisiona si din partid, ci isi vor continua activitatea atat in cadrul filialei cat si la Institutul Social-Democrat din Transilvania.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Mircea Geoana, #grupul de la Cluj, #ardeleni , #PSD