Geoana, cu gandul la America, in prag de excludere

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 22:00
3095 citiri
Geoana, cu gandul la America, in prag de excludere
Foto: Arhiva

Mircea Geoana, a declarat duminica seara ca este convins ca intrega poveste cu excluderea i se trage de la vizita in America, pentru care insa in niciun caz nu se se simte vinovat. "Inteleg ca a existat o intentie de a se organiza o vizita in America exact in acceasi perioada. O coincidenta", afirma el, sustinand ca "era loc pentru toata lumea". In plus, a spus Geoana, nu avea de unde sa stie despre vizita programata de Crin Antonescu si Victor Ponta.

"Se pare ca scanteia a fost vizita asta in America", a spus seful Senatului, duminica seara. "Eu am fost acolo ca presedinte al Senatului, membru PSD si USL", a declarat el la B1, completand ca a fost foarte bine primit, intr-o tara pe care o cunoaste foarte bine.

Potrivit acestuia, americanii s-ar putea intreba in prezent de ce un om care a fost atat de bine primit este "mazilit" in prezent in tara sa. "Inchipuiti-va acum ce este acolo!", a exclamat el. "Pentru americani a fost o vizita importanta", afirma Geoana, explicand ca o tara aliata, Romania, devine si mai importanta in contextul actual.

"Romania a devenit prin natura si mai geopolitica", a declarat el, punctand importanta momentului si nedreptatea pe care partidul i-o face. Pesedistul are incredere insa ca "sper ca va fi rezolvat cu intelepciune in interiorul partidului". Pana atunci insa, pentru ca nu se stie cand va avea loc o reunire a Comitetul Executiv National, nu se poate opri sa nu se intrebe: "De ce m-au evitat? De ce nu m-au intrebat: 'Geoana, de ce ai fost plecat in America?'", "Vor sa ma scoata? Atunci sa o faca!".

Intrebat ce va face daca se va decide excluderea sa din partid, Geoana a declarat ca va scrie carti, va preda la facultate, va conduce institutii, afirmand ca nu are nimic pregatit. "Tin prea mult la o constructie care nu este nici a mea, nici a lui Iliescu sau Ponta", a mai spus el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Geoana vizita America, #Geoana vizita SUA, #Geoana excludere PSD, #mircea geoana exclus psd , #PSD