Geoana il provoaca pe Basescu: Este momentul sa ne aratam masura de barbati de stat

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 11:22
2590 citiri
Geoana il provoaca pe Basescu: Este momentul sa ne aratam masura de barbati de stat
Foto: agenda.ro

Mircea Geoana, fost candidat la prezidentiale si actualul presedinte al Senatului, sustine, intr-un raport distribuit parlamentarilor PSD si intitulat "Inca un an de Basescu, inca un an pierdut pentru Romania", ca sub actualul regim tara pare a fi "pe mana unor pirati somalezi".

"Asa a reinceput razboiul romano-roman, in care cei aflati la guvernare au intotdeauna dreptate, iar Opozitia merita calcata in picioare pentru ca e comunista, controlata de moguli si nu are solutii. S-a instaurat dictatura unei majoritati solidare in rau", mai arata Geoana in raportul aflat sub motto-ul "Imparatul este gol. Dar in loc sa se imbrace, el a decis sa-i dezbrace pe ceilalti", informeaza Mediafax.

Intr-un alt fragment, Geoana sustine ca: "O Romanie sub asediul problemelor interne si externe este tocmai rezultatul comportamentului unui presedinte maniheist, care nu s-a ridicat niciodata, nici macar formal, de la nivelul paradoxal al arbitrului-jucator".

In plus, fostul contracandidat al lui Traian Basescu apreciaza ca "Basescu a ajuns mare" prin faptul ca nu si-a asumat niciodata responsabilitatea, ci a construit vinovati.

"De data aceasta insa, Imparatul stie ca este gol, nu doar pentru ca altii l-au vazut asa, ci pentru ca, pentru prima data in viata sa, acum un an, pe 6 decembrie, s-a uitat in oglinda si a vazut ca este gol. Insa in loc sa i se faca rusine si sa caute sa repare ce a gresit, el a decis sa ridice miza. In loc sa se imbrace pe sine, Imparatul a decis sa-i dezbrace pe toti ceilalti", scrie Geoana.

Presedintele Senatului mai considera ca guvernarea este prada razboiului intern din PD-L dintre "gruparea Udrea-Falca" si "tripleta Blaga-Videanu-Berceanu", in timp ce UNPR este doar "pionul, sau mai degraba nebunul" de care avea nevoie Basescu pentru a-si asigura majoritatea in Parlament.

"Mesajul pentru Traian Basescu, acum, la sfarsitul primului an din ultimul sau mandat este: Destul este destul, domnule Presedinte! Ajunge cu conflictele, ajunge cu divizarea si asmutirea romanilor unii impotriva celorlalti, ajunge cu starea de nesiguranta, ajunge cu neincrederea! Acum este momentul in care noi toti ne putem arata masura de barbati de stat", mai scrie Geoana in finalul raportului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Mircea Geoana Basescu, #Geoana raport parlamentari PSD, #Geoana pirati somalezi Basescu , #PSD