Geoana, in fata a mii de pesedisti: Mihaela, in continuare dragostea mea! PSD trebuie sa castige tot

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 11:20
2440 citiri
Geoana, in fata a mii de pesedisti: Mihaela, in continuare dragostea mea! PSD trebuie sa castige tot

Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, le-a transmis sambata un mesaj delegatilor social-democrati, acela ca "anul viitor PSD trebuie sa castige tot". El a subliniat ca europarlamentarele vor fi un test ce trebuie sa demonstreze forta PSD.

"La multi ani tuturor celor care si-au serbat ieri ziua, inclusiv Mihaela, in continuare dragostea mea", si-a inceput Geoana discursul.

Mii de pesedisti, reuniti in Consiliu National Geoana: Mihaela, in continuare dragostea mea! LIVE

Fostul presedinte al PSD a vorbit despre viitorul partidului si despre guvernarea USL, care, in opinia sa, da stabilitate Romaniei. "Voi pune umarul pentru ca partidul nostru sa aiba in 2014 acelasi parcurs de partid principal al acestei tari. Am guvernat tara dupa ani grei, nu este simplu. Succesul Guvernului Ponta nu este al PSD sau USL, este al intregii tari. Trecem printr-un moment de mare rascruce, relansarea economica trebuie consolidata. PSD si guvernarea noastra reprezinta pivotul de stabilitate economica si politica a Romaniei", a completat Mircea Geoana.

El a avut un mesaj si pentru partenerii de alianta. "Am fost corecti in alianta cu PNL, desi suntem un partid cu talie dubla. Nu este sanatos sa simtim o opozitie din partea partenerului de guvernare. Vrem sa fim tratati cu respect in casa noastra, a partidului cel mare. Riscam pierderea grosului alegatorilor USL", a fost mesajul lui Geoana.

Social-democratii se intrunesc, sambata, la Palatul Parlamentului, in cea de-a doua zi a Consiliului National al Partidului Social Democrat. Daca vineri au avut loc dezbateri pe ateliere de specialitate, acum peste 4.500 de delegati ai PSD se reunesc in plenul Consiliului National pentru a li se prezenta principalele obiective politice si strategice ale anului 2014.

La intalnirea moderata de Liviu Dragnea, vor lua cuvantul presedintele PSD, Victor Ponta, si fostii presedinti ai partidului, Adrian Nastase si Mircea Geoana. Prezenta lui Ion Iliescu este incerta, din cauza unor probleme de sanatate.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Geoana Mihaela dragostea mea, #Geoana PSD congres , #PSD