Geoana le-a promis voluntarilor PSD ca-l lasa somer pe Boc

Sambata, 03 Octombrie 2009, ora 21:11
1056 citiri
Geoana le-a promis voluntarilor PSD ca-l lasa somer pe Boc

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat sambata, in fata tinerilor voluntari social-democrati, ca democrat-liberalii nu vor mai obtine un prim-ministru "neam de neamul lor", promitand ca-l va lasa pe actualul premier Emil Boc "fara loc de munca" pentru ca "la vita e dura".

"In mod evident preferinta mea pentru formarea viitorului Guvern va fi cu PSD, ca piesa centrala, este evident acest lucru si nu are rost sa mintim pe cineva. E ca si cum ai spune: << ma duc la Cotroceni si am sa pun premier de la PDL >>. Nici gand, sa-si ia gandul, nu mai prind prim-ministru neam de neamul lor", le-a promis Geoana voluntarilor.

De asemenea, liderul PSD a mai spus ca "este o fictiune ideea ca un presedinte care a fost lider al unui partid si ajunge la Cotroceni intr-o secunda nu mai are nicio relatie afectiva si o relatie speciala cu partidul respectiv".

Totodata, Geoana a avut un mesaj pentru zona liberala, sustinand ca "nu poti sa conduci Romania doar cu o ideologie". "Trebuie sa fii undeva intr-o zona de meta-ideologie, undeva deasupra in care singura ideologie este interesul national (...) Nu cred ca avem solutii doar in zona stangii romanesti, cred ca avem dreptate pe fond ca model de societate. Dar ca solutii punctuale, un om cu viziune de dreapta, o viziune liberala, de exemplu din punct de vedere economic, poate sa aiba un sfat bun. Trebuie sa-l asculti si sa-l aduci in echipa", a explicat Geoana.

Liderul PSD a mai punctat, la inceputul interventiei, ca "mai sunt 49 de zile, maine vor fi 48, si sunt absolut convins ca vom putea sa schimbam o pagina importanta in istoria Romaniei. (...) Guvernul il punem pana de Craciun, cum am promis ieri si ramanem intelesi: majoritate noua, guvern nou, prim-ministru nou pana de Craciun.

Ramane clar. Ramane dnul Boc fara loc de munca, asta-i viata, viata e dura, la vita e dura", a glumit el parafrazand-o pe "Lenuta din Todi (Italia)", un alt "personaj" la care a apelat Geoana, din tipologiile de alegatori pe care le prezinta in cadrul iesirilor publice, de data aceasta o tanara care a reusit sa-si dezvolte o afacere de agroturism in Italia.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a mai spus sambata volutarilor din echipa sa adunati la Otopeni pentru un training de campanie, ca una dintre ofertele sale, de candidat la prezidentiale, este pentru tineri - acordarea unei case cu chirie, ceea ce ar duce implicit la stoparea declinului demografic.

"In primul rand o casa, o casa cu chirie, pana ai bani sa cumperi o casa a ta. In clipa respectiva si sotia tanarului va avea acces la o casa, si familia tanara care are o casa - va spun din experienta din tinerete a mea si cu Mihaela - in clipa in care o femeie are un camin, este o casa, este o stare buna si ea este mult mai pregatita si o sa vedeti ca si declinul demografic il vom rezolva daca dam o casa buna. Si o sa ai mai mult curaj sa faci copii, ceea ce este cu totul adevarat", a afirmat Geoana, lucru care a starnit chicotelile tinerilor din sala.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Mircea Geoana voluntari PSD, #Mircea Geoana campanie electorala, #alegeri prezidentiale 2009 , #PSD