Geoana: Nu am cerut si nu am intermediat chestiuni ilegale

Joi, 06 Mai 2010, ora 17:08
959 citiri
Geoana: Nu am cerut si nu am intermediat chestiuni ilegale

Mircea Geoana, presedintele Senatului, isi sustine nevinovatia, declarand ca nu a cerut nimanui niciodata sa faca ceva ilegal si nici nu a intermediat ceva ce n-ar fi fost in conformitate cu legea.

"Reiterez faptul ca nu am cerut nimanui sa faca ceva care sa fie ilegal si nu am intermediat chestiuni cu caracter ilegal. Nu acesta este stilul meu de a face politica. Este evident ca se incearca introducerea mea, cu orice pretext, intr-un scandal care nu ma priveste", a declarat, joi, pentru Mediafax, Mircea Geoana.

A intermediat Geoana intalnirea dintre Maria Schutz si Catalin Voicu?

Presedintele Senatului a sugerat ca se incearca prin acest subiect atragerea atentiei de la adevaratele probleme ale tarii - cresterea taxelor ceruta de FMI.

"Este cel putin ciudat ca, intr-o perioada in care se vorbeste despre cresterea taxelor, despre vizita reprezentatilor FMI in Romania si despre posibilele consecinte ale negocierilor cu oficialii romani, ce pot conduce la costuri mari pentru cetateni, ziarul in cauza sa acorde prima pagina unui subiect care nu are alt scop decat denigrarea numelui meu", a mai spus Geoana.

Fostul lider al PSD ar fi intermediat intalnirea dintre vicepresedintele PSD Dolj, Maria Schutz, si senatorul Catalin Voicu.

Mircea Geoana la DNA: Am venit in calitate de martor, discutiile sunt confidentiale (Video)

Informatia reiese din interceptarile telefonice anexate la un dosar instrumentat de DNA Oradea, in 2006. Potrivit acestora, Maria (Lili) Schutz i-a solicitat lui Geoana sprijin, pe telefonul acestuia de la Senat, in timp ce era cercetata de procurorii anticoruptie pentru savarsirea a trei infractiuni cu inselaciune prin care ar fi pagubit statul roman cu circa 5 milioane euro.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mircea Geoana ilegal intermediere, #Geoana intermediere Maria Schutz, #Mircea Geoana declaratii DNA , #PSD