Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Geoana vrea sa schimbe programul "Prima casa"

Joi, 13 August 2009, ora 22:25
1618 citiri
Geoana vrea sa schimbe programul "Prima casa"

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat joi, la Ramnicu Valcea, ca proiectul "Prima casa" nu isi atinge scopul si ca va propune Coalitiei regandirea acestuia.

"Imi exprim regretul ca un proiect care a plecat probabil bine intentionat, proiectul 'Prima casa', nu isi atinge decat partial si in mod foarte modest obiectivul pentru care a fost lansat si pentru care am expus, cu aproape un miliard de euro, fondul de garantii de stat", a spus Geoana.

Liderul PSD a reprosat premierului si ministrului Finantelor ca trateaza "cu refuz si cu lipsa de receptivitate" oferta PSD pentru un program de locuinte sociale, cu chirie subventionata pentru tineri si pentru cei in dificultate.

"Noi am vorbit de casele care trebuie complet echipate, care sa stimuleze consumul intern si nu doar un program care e o incercare nereusita de a face un lucru bun. Acest proiect nu permite scopul pe care si l-a propus Guvernul. De aceea, solicit in mod oficial si voi ridica problema in Coalitie, sa regandim daca nu cumva aceste garantii guvernamentale ar fi mai bine folosite intr-un program autentic de constructie de locuinte inchiriate, cu chirie subventioata, astfel incat sa refacem fondul locativ.

De asemenea, astfel, am putea rezolva problemele tinerelor familii, care azi nu se mai pot imprumuta de la banca, nu isi mai pot permite pe termen scurt si mediu sa se mai gandeasca la o casa, la inceput de familie" a spus Geoana.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Geoana Prima Casa, #Geoana schimbare Prima Casa , #PSD