Opinii: Mircea Geoana - adio, dar raman cu tine!

Duminica, 15 August 2010, ora 23:55
9537 citiri
Opinii: Mircea Geoana - adio, dar raman cu tine!

Declaratia de razboi a presedintelui Ponta, urmata de replica balbaita a subalternului Geoana seamana cu acel menaj, unde divortul sta gata sa se pronunte, dar sotia este hotarata sa-si serveasca fostul sot non stop, atat cu cafeaua de dimineata la pat, cat si cu ciorba de burta la cina, inclusiv alte servicii, in particular, daca nevoia o cere.

Familia inca nu se amesteca, nestiind ce fel de fitil mocnit a cutremurat casnicia din temelii: monotonia vietii in dormitor, jocul de-a adulterul in societate sau punerea la incercare a nervilor, numai pentru placerea ca telenovela sa se termine in stil happy-end cu momentul caragialesc "pupat piata Independenti".

Persona non grata

Dar, daca familia nu se amesteca, nu inseamna ca neamurile n-ar pandi, cu prastia, de dupa colt. Mai mult decat cu prastia, domnul Mitrea si-a ascutit coltii, anume ca sa-i infiga cu sete in beregata fragila a fostului lider al PSD, devenit, in sfarsit, persona non grata!

Mai trebuie pusi la socoteala si cativa fosti ministeriabili, care, dupa ce au cotizat la ciolan, s-au pomenit ca Geoana nici nu-i baga in seama cand imparte cascavalul.

Altii, dimpotriva, bagati in seama nici n-au muscat din cascaval, cand s-au pomenit cu dumicatul luat de la gura si lasati sa fiarba in suc propriu. Acuma le-a sosit si lor momentul sa-l puna pe domnul Geoana la prajit, in cuptorul cu microunde.

In plus, ar fi de neiertat sa-l uitam pe presedintele de onoare, cel caruia domnul Geoana i-a luat caimacul chiar in momentul cand dadea laptele in fiert lasandu-si rivalul fara scaun, singur, numai cu onoarea - ca sa faca ce vrea cu ea.

Subalternul lui Vanghelie...

Numai ca adevaratul El lider maximo, presedintele de onoare, este prea versat la teatrul de papusi, ca sa nu stie cum se trag sforile din culisele teatrului. Intuitia imi spune ca demersul barbatesc al delicatului domn Ponta nu este strain de regia din culise a lui Iliescu.

Iar Iliescu nu este nici pe departe omul care sa te faca prostanac, fara sa dovedeasca lumii ca esti, intr-adevar, dus cu pluta. In plus, stie mai bine ca oricare altul cum se pandeste momentul loviturii de gratie, care te lasa lat.

Totusi, soarta lui Mircea Geoana nu este pecetluita. Saptamana viitoare se va decide daca ramane in partid - si atunci, ii va da o mare satisfactie lui Mitrea, ajungand - poate - chiar subalternul disciplinat al lui Vanghelie.

...sau chiar un simplu cetatean

Dar tot saptamana viitoare se poate decide ca nu mai ramane in partid si atunci, tinand seama de declaratiile domnului Geoana, singura varianta este sa-si comande carti de vizita ca simpatizant particular si nemembru de partid, dar pesedist convins.

Cu alte cuvinte, un prieten al lui Vanghelie, un admirator al lui Mazare si, neaparat, un lingusitor de serviciu al maestrului de ceremonii, Ion Iliescu, cel care face cartile, sau te loveste in cap, cand este cazul.

Daca Geoana este sincer in declaratii, va trece peste toate, scrasnind din dinti, dar ii va veni foarte greu sa inghita broasca, atunci cand nevoia ii va dicta sa fie slugarnic chiar si cu razbunatorul Mitrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#mircea geoana excludere psd, #Geoana Ponta PSD, #Mircea Geoana Senat , #PSD