Mircea Geoana: Nu am sa va dezamagesc!

Sambata, 27 Septembrie 2008, ora 16:00
2374 citiri
Mircea Geoana: Nu am sa va dezamagesc!

Dupa discursul lui Adrian Nastase si o scurta pauza in care delegatii prezenti la Congresul PSD+PC s-au delectat pe acordurile muzicii lui Vanghelis, in timp ce cartonase rosii cu numele presedintelui partidului se vedeau peste tot pe scena, Miron Mitrea, "maestrul de ceremonii", a propus votul pentru ca liderul partidului sa fie candidatul aliantei la functia de premier.

Fara sa para macar ca numara vreo mana ridicata, Mitrea i-a dat apoi cuvantul lui Mircea Geoana, multumindu-le participantilor pentru vot.

Mircea Geoana s-a reintors, apoi, la pupitrul rosu amenajat la Romexpo si a multumit pentru incredere. "Nu am sa va dezamagesc", a promis liderul PSD.

Pe 30 noiembrie vom alege mai mult decat structura Parlamentului, vom alege cum dorim sa arate viitorul Romaniei, a spus Geoana, intrebandu-i pe romani daca "dorim sa traim intr-o Romanie democratica sau vrem sa ramanem in zodia dreptei, zodia incompetentei?".

"Pe 30 noiembrie vrem sa ramanem pentru decenii de acum inainte, nu doar pentru 4 ani", a spus Geoana, aplaudat apoi de miile de delegati cu sepcute rosii si steaguri electorale in mana.

"Am guvernat intotdeauna cu responsabilitate. Am mai si gresit, trebuie sa recunoastem", a adaugat liderul PSD, exprimand-si convingerea ca "neclintirea PSD-ului" ii va aduce un mare castig, la alegerile din toamna. "Schimbarea devine o necesitate, un imperativ national", a afirmat Geoana.

Discursul candidatului PSD pentru functia de premier a continuat cu traditionalele promisiuni social democrate de marire a pensiilor, a salariilor, a alocatiilor pentru mame precum si aplicarea tarifelor sociale la energie electrica.

Geoana a mai promis 65 la suta scutire de impozit pentru afacerile ce vor fi incepute de tinerii plecati in straintate care se vor intoarce in Romania. Liderul PSD n-a uitat nici de cei 20.000 anuntati pentru romanii care se vor intoarce in tara pentru a suplimenta forta de munca si a plusat, adaugand inca 5.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul Congres al Forţa Dreptei va avea loc, sâmbătă, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului. Partidul lui Ludovic Orban urmează să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte...
#Geoana, #discurs, #PSD, #PC, #congres , #PSD