PSD Dolj nu-l iarta pe Geoana daca nu candideaza intr-un colegiu

Duminica, 20 Iulie 2008, ora 17:24
1411 citiri
PSD Dolj nu-l iarta pe Geoana daca nu candideaza intr-un colegiu

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminica, in conferinta de presa, ca i-a propus lui Mircea Geoana sa candideze la alegerile parlamentare in acest judet si a spus ca "nu il va ierta" pe liderul PSD daca, dupa ce ar ajunge premier, nu ar ajuta "zona Olteniei social-democrata".

Prioteasa a subliniat faptul ca zona Olteniei - care la nivel de consilii judetene este condusa de PSD - are nevoie de sprijin si nu este normal ca "toate drumurile sa duca in Ardeal", anunta NewsIn.

"I-am propus domnului Geoana sa candideze din zona Doljului. Dupa cum se pare poate sa fie si prim-ministru. Aici este vorba de o zona a Olteniei social-democrata. Sunt patru judete, plus unul, daca ii punem la calcul si pe tele-olteni, adica, locuitorii judetului Teleorman care sunt si ei social-democrati. Eu, ca presedinte de organizatie care ma pot mandri cu un prim-ministru dat de Dolj, nu m-as simti foarte confortabil sa nu primesc niciun ajutor in derularea proiectelor. Nu il vom ierta nici pe Geoana. Daca nu vor face acest lucru vor avea o problema si cu noi. Suntem o zona saraca, care are nevoie de sprijin. Nu e posibil ca toate drumurile sa duca in Ardeal", a mai precizat Prioteasa.

Referindu-se la posibila venire a lui Adrian Paunescu la organizatia doljeana, Ion Prioteasa a precizat ca nu ar trebui ca cineva de la centru sa intervina. "Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa mai vina nimeni de la centru", a adaugat liderul PSD Dolj.

El a mai spus ca intr-un colegiu uninominal din Dolj, care revine Partidului Conservator, ar putea candida medicul Irinel Popescu.

"Judetul Dolj si-a trasat toate colegiile uninominale. Vor fi zece pentru camera Deputatilor si cinci pentru Senat. Din acestea 10 pentru deputati, sase le vom avea in judet si patru in Craiova. Cele cinci din Senat vor fi impartite astfel: trei in judet si doua in Craiova. Va fi o aglomerare de oameni pe care va trebui sa ii departajem. Am afisat conditiile care trebuie sa le indeplineasca cei care vor sa candideze. O sa avem in Parlament si bicilisti si manelisti si fotbalisti. Suntem in discutie cu PC, care va avea cel putin un colegiu uninominal, in care e posibil sa ii propuna pe doctorul Irinel Popescu", a spus Ion Prioteasa.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Accident mortal pe DN 6. Doi angajați ai DRDP Craiova au fost spulberați de un TIR în timpul unor lucrări
Accident mortal pe DN 6. Doi angajați ai DRDP Craiova au fost spulberați de un TIR în timpul unor lucrări
O femeie a murit, iar un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri, 24 aprilie, pe Drumul Național 6, în localitatea Răcari. Cei doi erau colegi la...
#Ion Prioteasa, #PSD, #Dolj, #Mircea Geoana, #candidat, #colegiu , #PSD