Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Robert Negoita spune despre Mircea Geoana ca ar avea probleme psihice

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 22:10
2304 citiri
Robert Negoita spune despre Mircea Geoana ca ar avea probleme psihice
Foto: B1 Tv

Deputatul PSD Robert Negoita a comentat, luni seara, refuzul lui Mircea Geoana de a se lasa inlocuit de la sefia Senatului, acuzandu-l pe fostul conducator al partidului ca ar avea "probleme psihice".

Invitat la B1 Tv, Negoita a apreciat ca declaratiile recente ale lui Mircea Geoana, care nu exclude o noua candidatura la presedintia Romaniei, au intervenit in contextul in care, cel mai probabil, Mihaela, sotia social-democratului, isi doreste sa-l mai vada in aceasta postura.

"De ce tii neaparat sa invarti cutitul in rana, probabil ca Mihaela, dragostea lui, l-ar mai vrea o data candidat. Dar pe noi nu ne intreaba, o relatie corecta cu partidul care l-a sustinut", a opinat deputatul PSD.

Acesta a subliniat ca presedintele Senatului a avut de-a lungul timpului multiple actiuni care au daunat imaginii PSD, in ciuda sprijinului politic primit din partea partidului.

Geoana, despre o candidatura la presedintie: De ce nu?

"Nu se poate ca domnul Geoana sa aiba actiuni care dauneaza in mod constant si substantial imaginii PSD. (...) Obisnuiesc sa ma ocup cu subiecte importante", a incheiat deputatul PSD subiectul legat de Mircea Geoana.

Geoana, executat de PSD, nu se lasa dat jos de la Senat - urmeaza excluderea?

Fostul conducator al PSD, Mircea Geoana, a fost propus, luni, pentru inlocuirea din functia de presedinte al Senatului chiar de catre conducerea centrala a partidului, la capatul unui conflict de aproximativ un an cu actualul lider, Victor Ponta.

Mircea Geoana a contestat imediat aceasta decizie, spunand ca e una "profund gresita" si l-a contrazis pe Ponta, spunand ca astfel PSD va pierde sefia Senatului, pentru ca va trebui sa se voteze din nou un lider al acestui for in plen. Drept urmare, marti Ponta va incepe procedura de excludere a lui Geoana din PSD.

D.R.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Robert Negoita Geoana, #Geoana schimbat Senat Corlatean , #PSD