Geoana, executat chiar de vicepresedintii lui

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 18:14
3019 citiri
Geoana, executat chiar de vicepresedintii lui

Propunerea de inlocuire din functia de presedinte al Senatului a lui Mircea Geoana a fost luata de Biroul Permanent National al PSD, dominat de oameni care au fost alesi in functii chiar pe lista acestuia, la Congresul partidului din 20 februarie 2010.

"Membrii Biroului Permanent al PSD au votat in unanimitate ca Mircea Geoana sa nu mai fie presedintele Senatului", a anuntat, luni, senatorul Titus Corlatean.

Mircea Geoana, inlocuit de la sefia Senatului: Vot in unanimitate in PSD

Cu alte cuvinte, toti cei alesi pe lista lui Geoana de la Congres au votat impotriva sa.

Vicepresedintii PSD care au candidat si au fost alesi alaturi de Mircea Geoana si care mai sunt membri ai Biroului Permanent National sunt: Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Gheorghe Nichita, Marian Vanghelie, Rodica Nassar, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Ioan Calea, Marian Oprisan si Ioan Chelaru.

Un al membru al PSD, secretarul general Liviu Dragnea, a fost doar "pe jumatate" pe lista lui Mircea Geoana, figurand, in acelasi timp, si pe cea a lui Victor Ponta.

Nici macar unul dintre cei alesi impreuna cu Geoana nu a putut fi contactat pentru a ne oferi o reactie.

Convorbirea cu Marian Vanghelie s-a intrerupt imediat dupa ce am adus aminte de votul din BPN si nu a mai putut fi reluata.

Geoana, executat de PSD, nu se lasa dat jos de la Senat - cum a ajuns aici si ce urmeaza

Fostul conducator al PSD, Mircea Geoana, a fost propus, luni, pentru inlocuirea din functia de presedinte al Senatului chiar de catre conducerea centrala a partidului, la capatul unui conflict de aproximativ un an cu actualul lider, Victor Ponta.

Senatorul PSD Ilie Sarbu a anuntat in plenul Senatului decizia partidului de a-l inlocui pe Geoana de la sefia camerei superioare. Au urmat vociferari si rumoare in sala de sedinta. Geoana, de la prezidiu, a precizat: "sa fie consemnata ilaritate in sala".

La propunerea PDL, Geoana a suspendat sedinta si, cum la 6 se termina programul, toti senatorii au plecat acasa fara sa ia vreo decizie, asa incat cel putin pentru inca o noapte Mircea Geoana ramane al doilea om in stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Geoana executat vicepresedinti, #Geoana inlocuire Senat vot, #Mircea Geoana PSD Senat , #senator