Geoana: Familia este ingrijorata de sanatatea mea, sa nu pun la suflet

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 23:57
3180 citiri
Geoana: Familia este ingrijorata de sanatatea mea, sa nu pun la suflet
Foto: Realitatea TV

Familia lui Mircea Geoana este ingrijorata de sanatatea senatorului din cauza evenimentelor politice ce l-au avut in prim plan in ultimele zile si l-a sfatuit sa nu puna la suflet cele intamplate.

"Au fost si socrii mei pe la mine azi (miercuri - n.red.), am luat masa impreuna. Sunt preocupati de sanatatea mea si imi spun sa nu pun la suflet. Dar pun la suflet. Asta e", a povestit Geoana, miercuri seara, la Realitatea TV.

"Si sotia mea, Mihaela, mi-a spus sa nu spun la suflet. Si mama este ingrijorata. M-a tot sunat azi (miercuri - n.red.) sa ma intrebe 'Esti bine? Esti bine?'. Sunt bine", a adaugat Mircea Geoana.

Si fiica fostului presedinte al PSD, Ana Maria Geoana, s-a asigurat ca tatal ei este bine: "Fata, Ana Maria, a venit si s-a lipit de mine si mi-a zis 'Tati, nu-i nimic'. A fost cel mai frumos moment al zilei de azi".

Despre copiii lui, Mircea Geoana crede ca sunt suficient de echilibrati incat sa inteleaga cum stau lucrurile in politica, aceasta nu are numai parti rele, dar si unele frumoase.

"Copiii mei sunt suficient de echilibrati si destul de frumosi la suflet incat sa stie ca aceasta zgura care este politica are si o parte frumoasa. Pana la urma, nu conteaza ce functii ai, conteaza cine esti", a subliniat fostul presedinte al Senatului.

Cat despre casa de la RA-APPS in care locuieste, senatorul a tinut sa clarifice ca plateste chirie de sapte ani "ca un om obisnuit": "Pentru casa in care locuiesc am un contract de sapte ani cu RA-APPS si nu are legatura cu functia mea de la Senat. As fi putut sa ma folosesc de functia de presedinte al Senatului si sa nu platesc. Dar eu am platit asa cum plateste un om obisnuit, la pretul pietei".

Pe de alta parte, potrivit unor surse din cadrul RA-APPS, casa in care locuieste cu chirie Mircea Geoana va fi scoasa la vanzare. In Bucuresti vor fi scoase la vanzare mai multe sute de apartamente din zone centrale ocupate in prezent de ministri, secretari de stat, consilieri guvernamentali, inclusiv de la Cancelaria premierului, de fundatii si organizatii neguvernamentale, precum si de fosti ministri in regimul comunist.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Geoana familie, #Geoana sotia Mihaela, #Geoana socri , #senator