Geoana si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de bloggeri si jurnalisti

Joi, 14 Iulie 2011, ora 20:10
799 citiri
Geoana si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de bloggeri si jurnalisti
Foto: zf.ro

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere intr-o cafenea din centrul vechi al Bucurestiului, alaturi de mai multi bloggeri si jurnalisti, afirmand ca si-a dorit sa faca ceva deosebit in acest an.

Mircea Geoana, care a implinit joi 53 de ani, a sustinut ca un dialog cu bloggeri i s-a parut mai relaxant decat "reteta clasica" practicata de oamenii politici, care aleg sa isi sarbatoreasca ziua de nastere alaturi de colegii de partid.

"Nu am ales aceasta varianta neaparat fiindca este ceva la moda, dar am simtit nevoia sa fac ceva diferit si sa iesim putin din reteta clasica, ca sa zic asa. Mie imi place mai mult asa. Este mai relaxant. Va recomand si voua (jurnalistilor prezenti la eveniment - n.r.)", a declarat sarbatoritul.

El a afirmat, in timpul intalnirii, ca a primit urari din partea colegilor senatori si din partea colegilor din partid, insa, pana la amiaza, nu si din partea presedintelui PSD, Victor Ponta.

"Cred ca azi am vorbit cu jumatate din Romania. Am primit urari si felicitari din partea multor colegi, atat din partid, cat si din Senat. Am raspuns si multelor mesaje pe care le-am primit pe pagina mea de Facebook", a adaugat acesta.

Intrebat ce cadou a primit din partea sotiei, Mircea Geoana a replicat ca aceasta i-a imbogatit garderoba cu "o camasa albastra ca sa se potriveasca cu ochii si o pereche de blugi".

"Cred ca e un semnal clar ca sotia mea ma vrea mai relaxat decat sunt acum. Ea imi cumpara mai rar haine, insa, trebuie sa recunosc ca toate lucrurile de gust ea le alege", a mai spus presedintele Senatului.

Mircea Geoana a tinut sa precizeze ca cel mai frumos cadou l-a primit, insa, din partea copiilor - imbratisari.

Presedintele Senatului a primit si din partea bloggerilor mai multe cadouri simbolice, intre acestea fiind o iconita si un cub din lemn, acesta din urma starnindu-i interesul liderului social-democrat. "Cred ca o sa ma chinui sa montez acest cub la fel cum m-am chinuit sa rezolv cubul rubik", a glumit el.

Presedintele Senatului se va afla, in cursul serii de joi, la Ambasada Frantei din Bucuresti, unde este sarbatorita ziua nationala a acestei tari.

El isi va petrece apoi ziua de nastere alaturi de familie. "O sa iesim cu totii si cu bunicii (...) fiindca, dupa o varsta, parintii si copiii devin mai importanti, trec pe primul plan. Nu mai conteaza foarte mult ce imi doresc eu", a mai spus Mircea Geoana.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Mircea Geoana presedinte Senat, #zi nastere Mircea Geoana , #senator