Camelia Spataru: Umilinta lui Geoana a inceput

Marti, 10 Martie 2009, ora 09:44
3024 citiri
Camelia Spataru: Umilinta lui Geoana a inceput

Umilinta presedintelui Senatului este abia la inceput dupa ce presedintele Traian Basescu a apreciat, luni, ca, in cazul in care Mircea Geoana isi va pune centura de castitate in contextul austeritatii de care trebuie sa dea dovada romanii in aceasta perioada, "o sa ramana virgin", considera fostul purtor de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.

"Traian Basescu, mai mare in grad ca Mircea Geoana (adica, el este primul om in stat, Geoana, al doilea, dupa cum stim) ii cere acestuia supunere ! Ba, Mircea, ma baiatule, nu te ridica in varful picioarelor, ca-ti zbor cashcheta de nu te vezi!

Ai, ma, putin bun simt, ca eu te-am salvat mai, baiatule, sa nu-si bage aia din partid dintii in gatul tau. Eu te-am facut, mai, al 2-lea om in stat. Si, tu, in nimicnicia ta, musti mana care te-a hranit?", scrie Camelia Spataru pe blogul sau.

"Si ce daca afla astia acum in direct de la teveu? Ce, ai tai nu stiau ca noi doi, si inca vreo cativa, negociam de ceva vreme coalitia asta? Nu? Ai reusit sa-i duci de nas, mai, baiatule! Bravo! Nici PD-L nu stia? Si daca stia, la ce ii folosea?

Ha, ha... Asa ca, stai potolit in banca ta. Ramai virgin, mai, Mircea. Iti dau o centura, de nu te vezi... Ha, ha...", a adaugat fostul purtator de cuvant al Executivului.

"Cam atat valoreaza in ochii lui Traian Basescu Mircea Geoana", insa "din pacate, Mircea Geoana are exact ceea ce si-a asternut. Eu cred ca asa era scris ...in stele. Cred ca se asteapta sa fie, la un moment dat, carne de tun", este concluzia trasata de Camelia Spataru.

Pe de alta parte, nu doar Mircea Geoana este cel umilit, ci toti membrii PSD: "umilinta sa se rasfrange, insa, asupra partidului. Dai in presedintele partidului, dai in partid. Astept sa vad cum vor reactiona. El, dar si partidul".

"Geoana o sa ramana virgin daca isi pune centura de castitate. Eu cred ca asta i se intampla. Dar o sa mai facem tot ce se poate ca, fiind al doilea om in stat, sa-i oferim o centura de castitate, sa si-o puna.

Daca ar fi stat mai mult pe acasa si nu era prin statiune la manifestarile astea ale tineretului impreuna cu domnul Vanghelie, ca vad ca-i creeaza inspiratie profunda domnul Vanghelie lui Mircea Geoana, il energizeaza si ii pune centura de castitate si il face sa fie si agresiv cateodata.

Presedintele Romaniei este parte a structurii executive, el este Guvern sau nu stie ce e? Deocamdata el e Parlament si, daca tot nu-l poti gasi la telefon, ca-i ocupat cu tineretul si cu domnul Vanghelie, n-o sa-l caut sa-i raportez.

Ca deocamdata sunt cel care l-a ajutat sa supravietuiasca, daca ramanea in opozitie, azi nu mai era presedintele PSD. Nu imi e dator, dar macar bun simt poate sa aiba, a declarat Traian Basescu, luni, la postul public.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Camelia Spataru Geoana, #Geoana Basescu virgin, #centura castitate Geoana , #Traian Basescu
Comentarii
C
CIUMĂFAIA CU PAPION
rank 1
FRUMOASA FATA ! SI DESTEAPTA PE CAT DE FRUMOASA ! SA FIE OARE UN TONOMAT AL PNL, SAU TOLOMAC(Ă) ?
R
Reporteri.ro
rank 1
Sinecuri pentru purtătorul de cuvânt al Executivului; la Guvern, Camelia Spataru castiga mult mai bine decat la ProTv