Ziare.com

Geoana: Boc aplica noua strategie electorala a lui Basescu

de Valentin Dimitriu
Marti, 15 Septembrie 2009, ora 15:13

   

Geoana: Boc aplica noua strategie electorala a lui Basescu
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, marti, dupa sedinta conducerii partidului sau, ca legile pentru care Guvernul vrea sa-si angajeze raspunderea au multe parti bune, insa sunt incomplete, iar intreaga actiune reprezinta, de fapt, punerea in aplicare de catre premierul Emil Boc a unei strategii electorale a presedintelui Traian Basescu.

"Este extrem de clar ca sentimentul care domina discutia este ca aceasta angajare a reaspunderii a fost un gest politicianist si ca mai este nevoie de lucru la aceste legi, chiar si dincolo de intrarea lor in vigoare", a declarat Mircea Geoana.

Presedintele PSD a declarat ca exista multe elemente "bune, utile, sanatoase" in aceste pachete de legi, dar este clar ca "sub graba si presiune scapa foarte multe".

Referindu-se la eventuala parasirea a salii de sedinta, dupa modelul liberal, Mircea Geoana a declarat ca desi "gesturile politicianiste de genul acesta nu sunt apreciate de populatie", acesta miscare nu este exclusa.

Acesta a precizat ca PSD se va sfatui si cu conservatorii, urmand a se stabili o reactie comuna a parlamentarilor.

Mircea Geoana a mai precizat ca angajarea raspunderii Guvernului vine pe fondul "presiunii din partea lui Traian Basescu", iar premierul Emil Boc pune in acest moment in aplicare "noua strategie electorala a presedintelui".

Cu toate acestea, presedintele PSD a recunoscut ca Emil Boc a fost extrem de "sarguincios" si a muncit "zi si noapte".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 967 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
18 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

TIRZIU si CARAGHIOS

Vaiiii, d-le Geoana, ce noutate ne spuneti ! M-am plictisit de aceasta guvernare...Nu siati cu cine va inhamati la conducerea tarii ? Ati fost cumva plecati, toti liderii marcanti ai PSD-ului, in timpul guvernarii PNL ? N-ati fost "acasa", cind a fost torpilat permanent, Tariceanu. Nu mi-a fost simpatic, si nu-mi este Tariceanu, dar, a avut mai multa barbatie decit aveti voi ! Sa apari acum, si sa "plingi", mi se pare nu numai tardiv, dar si caraghios ! Zau asa...

 

Geonel

Sa aiba grija de Ilici care-l sapa pe la spate ca de Basescu au grija altii...

 

UNDE-L DOARE PĂE DL GEOANA

* "Vina" descoperita de dl. Geoana in seama dlui Boc: "Boc aplica noua strategie electorala a lui Basescu".
* Pe dl. Geoana nu-l doare criza, nu-l doare lipsa de fonduri pentru salarii, nu-l doare amenintarea sindicatelor, nu-l doare paupezarea populatiei. Il doare numai si numai faptul ca Boc aplica noua strategie electorala a lui Basescu.
De rest, si de noi toti, il doare-n cot.

Partile bune si necontestabile

sunt probabil articolele "lipsa", cele peste care s-a sarit la numerotare.

Bataie de joc. Asa guvern, asa asumare, asa legi asumate: incomplete, fara cap, pripite, ilogice, agramate, cu lipsuri mari.
Pacat. Mai ales pentru Educatie. Se pare ca in continuare nu am reusit nimic. Vom avea, in continuare, o alta generatie de "votaci" si atat...

ia mai du-te-n pp++ii++zz+dd++aa mm++aa++tt++ii bai second hand

maninci r+a+h+a+t de mult timp pe forum semidoct oparit,te tot dai rotund ca o baliga proaspata,nu mai juca atita rolul 'telectualului de stinga cap-mi vine greata. esti un caraghios infect,un jaf penal,un gunoi schizofrenic.
tu si boby213 sinteti tontii tirgului,matracuci sclifosite,demne de dispret.
MA CC++AA++CC IN PALMA VOASTRA,LL++AA++BB++AA++RR++II IMPUTITI !

ps SA-MI LINGI JEGUL DE PE DOSUL CC++OO++AA++II++EE++LL++OO++RR

 

"geoană" la Geoană trage !

nu degeaba, in urmă cu 4-5 ani, Iliescu te-a făcut prostănac ! degeaba munciti zi si nopate, porcul nu se ingrasă in ajuns. Oprescu vă ia caimacul, va fi ales de romani. uraaaa.. si la gară, să nu pierdeti trenul, s-au furat cam multe, nu mai aveti in ce băga caraimanul.

 

STIU !

Draga "AZA", la intrebarea ta de la alt articol, iti raspund atit : STIU ! Si daca stiu, ce-i de facut ?

Bobytă 23, alege pe Oprescu presedinte !

asta e de făcut ! e singurul care mai poate salva Romania din mlastina in care ne-au scufundat politicienii in cei 20 de ani de minciună !

geoana are un singur interes - sa dea declaratii ofensive catre basescu!

psd este la guvernare sau nu? zic ca au semnat pactul pentru romania, dar cand il auzi pe geoana el este permanent intr-o critica la adresa lui base.

 

iar??!

Daca Boc pune in aplicare strategia lui Basescu, el ce face? Cumva trebuie sa actioneze si el si intregul lui partid..

 

DA !

DA ! Asa ar trebui sa reactioneze !

ok

LA REVEDERE GEOANA ! E TIMPUL PENTRU UN LIDER ADEVARAT LA PSD !

 

jos gioana prostanacul

"prostanacul" face si zice si el ce poate ...dupa mintea lui...ca mai mult nu poat e....si atunci ataca ...se stie ca ultimul argument este atacul .....

 

oare de ce tot amana psd-ul ?!

este o asumare a ambelor partide...sunt proiecte de legi initiate de ministrii psd... deci nu pot sa afirme acum ca sunt incomplete sau nu sunt bune...totdeauna au incercat sa impiedice si sa franeze reformele si orice masura ce ar putea fi un progres...

 

Tarziu Geoana !

De la prezidentiale Geoana i-si poate lua adio, iar de-la PSD pierde functia de presedinte.Poate sa-si cumpere un magar sa-l carareasca apoi,ca sa nu se plictiseasca.

 

Mda

Desigur ca Geoana vrea sa se schimbe pe ici pe colo pe alocuri... dar in esenta sa ramina acelasi :)) ca doar e tipic PSD.. sa ne facem ca muncim... dar de fapt sa nu facem nimic..

 

abureli inutile

geoana vorbeste mult, aiurea si pe langa subiect! de ce trebuie facut articol la fiecare inutilitate pe care o scoate pe gura?! face asta pentru ca se fofileaza de la munca, adica d ela a lucra ceva concret!@

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor