Geoana: Domnul Basescu este in pana de idei

Marti, 06 Mai 2008, ora 19:01
2044 citiri
Geoana: Domnul Basescu este in pana de idei

Liderul PSD Mircea Geoana a declarat marti ca acuzatiile lansate de presedintele Traian Basescu arata ca acesta a intrat in criza de idei si nu stie cum sa ajute PD-L in campania electorala, adaugand ca lumea s-a plictisit de interventiile sefului statului.

"A inceput campania electorala. Poate ca acum un an sau doi lumea mai asculta acest gen de retorica. Acum este ca o placa de patefon uzata care repeta la nesfarsit aceeasi melodie", a comentat Mircea Geoana, referindu-se la "negocierea ticaloasa" dintre Ion Iliescu si Calin Popescu Tariceanu invocata de presedintele Traian Basescu, conform NewsIn.

"Domnul Basescu este in pana de idei, cauta cu disperare adversari, este inceput de campanie si nu stie cum sa ii ajute pe cei de la PD-L. Cred ca va avea acelasi succes cum a avut si la referendumul pentru votul uninominal", a mai spus Geoana, adaugand faptul ca demersul lui Traian Basescu este mai mult "un calcul cinic de tip electoral".

"Nu principii morale si inaltimea puritatii idealurilor politice il anima pe domnul Basescu, il anima pur si simplu dorinta de a-i scapa fata curata pe pedelistii pe care ii patroneaza, numai ca lumea deja s-a plictisit", a declarat liderul social-democratilor.

Intr-un interviu acordat marti postului public de televiziune, presedintele Basescu a acuzat PSD si PNL ca refuza modernizarea Romaniei. El a acuzat din nou "negocierea ticaloasa" purtata intre Iliescu si Tariceanu in vederea suspendarii presedintelui.

Basescu l-a caracterizat pe Iliescu drept un "specialist in lovituri de stat", definind totodata suspendarea sa din 2007 drept "o lovitura de stat cu aspect democratic". Presedintele si-a reiterat acuzatiile adresate premierului si liderului PSD, Mircea Geoana, pe care i-a definit din nou drept "partea ticalosita a sistemului politic".

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Mircea Geoana, #Basescu, #Iliescu, #PDL , #Traian Basescu