Zgonea spune ca Ponta este PSD, iar Nastase si Iliescu sa-l respecte

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 19:37
2365 citiri
Zgonea spune ca Ponta este PSD, iar Nastase si Iliescu sa-l respecte
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea apreciaza ca Mircea Geoana are propria sa agenda si nu mai este un membru "loial" al social-democratilor. Totodata, Zgonea asigura ca, "astazi, Victor Ponta este PSD, iar partidul va sta alaturi de liderul sau".

"As fi vrut sa scriu acest articol despre inghetarea pensiilor si a salariilor. As fi vrut sa scriu despre esecul guvernarii PDL. As fi vrut sa scriu despre minciunile lui Traian Basescu. In schimb, ma vad nevoit sa scriu despre framantarile care au loc zilele acestea in PSD.

Ma vad nevoit sa scriu din nou despre colegul meu, despre Mircea Geoana, un fost presedinte al PSD. Ma vad nevoit sa scriu despre aceste lucruri pentru ca membrii si simpatizantii nostri sa stie care este realitatea din PSD", noteaza Valeriu Zgonea pe blogul sau.

In opinia vicepresedintelui PSD, Mircea Geoana "de prea multa vreme nu mai era un membru loial" al social-democratilor.

"El avea, are si va avea in continuare propria sa agenda politica, una care in prea multe locuri este in opozitie cu interesele politice ale PSD. Mircea Geoana a refuzat sa accepte schimbarea din februarie 2010 si isi doreste sa revina in functia de presedinte al PSD. Trebuie sa spunem lucrurile deschis si raspicat.

Sa nu uitam ca Mircea Geoana a fost primit cu bratele deschise in PSD, desi in 1997 a atacat conducerea de atunci a PDSR. La fel ca Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, a fost primit in partid cu functie, sofer si secretara. Mircea Geoana este genul de om care isi urmareste in primul rand propriile ambitii, iar pentru a-si atinge scopul este dispus sa faca rau partidului", adauga Zgonea.

Pesedistul aminteste de scena dezbaterilor finale pentru prezidentiale, cand Mircea Geoana a admis vizita la Sorin Ovidiu Vintu.

"Tot ceea ce ni se intampla noua astazi ca partid pleaca de la incapacitatea lui Mircea Geoana de a-si controla propriul destin", opineaza Zgonea, precizand ca "Mircea Geoana nu vrea sa se bata cu Traian Basescu. El are propria lui batalie cu Victor Ponta".

"Ca membri ai PSD, noi avem obligatia sa respectam deciziile partidului, indiferent ca ne cheama Adrian Nastase sau Ion Iliescu", mai adauga el.

"Ca sa castigam alegerile, ca sa putem face schimbarea de care Romania are atata nevoie, avem nevoie de unitate in randurile noastre. Ultimul lucru de care avem nevoie acum este o batalie interna pentru functii. Traian Basescu isi freaca mainile de satisfactie atunci cand il vede pe Mircea Geoana facand declaratii impotriva conducerii PSD. Nu trebuie sa ii dam lui Basescu satisfactia unui razboi intern in PSD", concluzioneaza Zgonea.

D.R.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Geoana Zgonea inlocuire senat, #Geoana scandal Victor Ponta, #Geoana excludere PSD Ponta , #Victor Ponta