Ziare.com
Home > Personalitati > George Baesu
George Baesu
Retrocedari: Din 200.000 de dosare depuse, autoritatile vor respinge mai mult de jumate

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 15:55

Retrocedari: Din 200.000 de dosare depuse, autoritatile vor respinge mai mult de jumate

George Baesu / stiri George Baesu

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), George Baesu, estimeaza ca, din cele 200.000 dosare de despagubiri depuse si nesolutionate inca, mai mult de jumatate vor fi respinse din cauza documentatiei incomplete, restul urmand sa fie rezolvate in urmatorii cinci ani. "Din cele 200.000 de dosare, 64.000-65.000 se afla si acum la ANRP. Foarte multe dintre aceste dosare in mod evident nu pot fi solutionate, dar legea anterioara nu ne-a permis sa respingem sau sa invalidam aceste dosare. Nu pot fi solutionate favorabil, dar nici nu au documente care sa conduca la acest lucru. De aceea, credem ca atat din aceste 64.000 de dosare, cat si din diferenta de 130.000-140.000 de dosare aflate acum la autoritatile locale, mai mult de jumatate nu vor mai ajunge sa fie propuse pentru evaluari si pentru despagubiri", a declarat, vineri, presedintele ANRP. El a adaugat ca noua lege prevede un termen de ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru George Baesu, completandacest formular.

Formularul completat va fi remis redactiei Ziare.com iar, dupa o verificare prealabila, datele furnizate vor fi postate in pagina personala.

Informatii suplimentare despre completarea si administrarea paginii personale puteti solicita la adresa de e-mailpersonalitati@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

George Baesu
George Baesu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu George Baesu, le puteti trimite la adresa de e-mail personalitati@ziare.com sau puteti completa acest formular.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook