Celebra revista Hello! a publicat un interviu fals cu George Clooney

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 14:18
4742 citiri
Celebra revista Hello! a publicat un interviu fals cu George Clooney
Foto: Arhiva Hepta.ro

Revista "Hello!", versiunea britanica a publicatiei spaniole "Hola!", si-a cerut scuze pentru difuzarea unui fals interviu "exclusiv" cu actorul american George Clooney despre relatia cu sotia sa, Amal.

Publicatia britanica a postat sambata un comunicat de scuze pe pagina sa web, dupa ce actorul de 54 de ani a informat ca presupusul interviu "exclusiv" este fals, relateaza EFE si BBC.

"Hello!" a explicat in comunicat ca a cumparat textul de la o agentie specializata in divertisment, numita Famous, cu care a colaborat in trecut, presupunand ca este autentic. In acest interviu Clooney ar fi marturisit ca incearca sa nu fie departe de sotia sa mai mult de o saptamana.

George Clooney si sotia, atractia Festivalului de la Berlin (Galerie foto)

"Grupul 'Hello!' a constatat ca interviul pe care l-a cumparat de la agentia Famous a fost de fapt realizat dintr-o serie de interviuri anterioare, iar dl Clooney nu a facut multe din declaratiile ce-i sunt atribuite", se arata in comunicat.

Revista le-a cerut apoi scuze "fara rezerve" lui Clooney si Amal pentru "neplacerile pe care le-ar fi putut cauza" publicarea articolului, care a fost reprodus in numeroase mass-media din intreaga lume, si "pentru ca a dat impresia ca a fost un interviu exclusiv pentru 'Hello!'".

Actorul a anuntat, vineri, ca interviul nu a avut loc niciodata si a fost inventat.

"Problema este ca eu nu am dat un interviu pentru Hello Magazine si citatele care imi sunt atribuite nu sunt corecte. A fi citat incorect nu este ceva neobisnuit, dar sa se publice un 'interviu exclusiv' complet fabricat este ceva nou si o tendinta foarte deranjanta", a precizat actorul intr-un comunicat.

Ce face George Clooney in casa de-si innebuneste vecinii

Interviul se referea la modul in care Clooney si sotia sa, Amal, reusesc sa faca mariajul lor la distanta sa functioneze.

Revista "Hello!" s-a declarat "consternata" sa afle ca interviul nu a fost autentic.

"'Hello! Group' nu poate decat sa-si exprime cel mai profund respect fata de domnul Clooney si fata de sotia sa, Amal, si angajamentul sau sincer pentru un jurnalism respectabil si precis", se spune in comunicat.

Revista britanica a scos interviul de pe site-ul sau, publicand in locul acestuia comunicatul in care cere scuze, mentioneaza EFE.

Si publicatia Daily Mail i-a cerut scuze lui George Clooney in 2014, pentru ca a publicat un articol despre presupusa opozitie a mamei sotiei lui fata de nunta fiicei sale, aminteste BBC. Actorul a calificat atunci relatarea drept "falsa" si "iresponsabila".

George Clooney, despre sotia sa: Cam asta e tot ce fac eu acum

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#revista interviu fals George Clooney, #interviu fals George Clooney, #interviu George Clooney , #Amal Alamuddin