Nunta lui George Clooney in imagini si cele mai picante detalii (Galerie foto&Video)

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 11:12
19379 citiri
Nunta lui George Clooney in imagini si cele mai picante detalii (Galerie foto&Video)
Foto: george-clooney.us

George Clooney, cel mai ravnit burlac de la Hollywood, pana acum, si partenera sa, Amal Alamuddin, au ofert surpriza weekendului, casatorindu-se sambata, desi totul fusese anuntat pentru luni.

Informatia a fost facuta publica initial de publicistul actorului, Stan Rosenfield, care a confirmat pentru CNN ca cei doi si-au unit destinele.

Atat mirii, cat si invitati la cele trei zile de distractie si-au facut aparitia in barci, pe canalele din Venetia.

Clooney, in varsta de 53 de ani, si Amal, 36 de ani, au planuit cateva zile de distractie, iar totul a inceput vineri seara cu o cina speciala care a avut loc la hotelul Cipriani.

Celebritati din toata lumea, paparazii si jurnalisti s-au adunat in Venetia pentru evenimentul anului.

George Clooney s-a casatorit sambata, desi nunta era asteptata luni

Printre primele vedete care au ajuns in Venetia pentru eveniment s-a aflat actorul Bill Murray.

Cindy Crawford a stralucit la sosire intr-o rochie albastra. Fostul model international a fost insotit de sotul sau, omul de afaceri Rande Gerber.

Actorul Matt Damon si sotia sa si-au facut aparita intr-un mod foarte discret.

Si Bono, solistul U2, a marcat prin prezenta sa una dintre cele mai asteptate nunti.

Video: The Telegraph

Apoi, actorii si alti invitati din lumea cinematografica au inceput sa vina rand pe rand.

Si-au mai facut aparitia, printre altii, Anna Wintour, Emily Blunt si sotul John Krasinski.

In toate aceste zile, emotiile se citeau pe fata mirelui, care a mai fost o data casatorit cu Talia Balsam, intre 1989 si 1993.

Actorul a fost tot timpul cu zambetul pe buze si incerca sa isi faca invitatii sa se simta cat mai bine.

Si dimineata nuntii l-a prins zambind, in timp ce lua micul dejun la restaurantul hotelului, alaturi de Cindy Crowford si sotul sau.

In ziua nuntii, oaspetii au fost intampinati la intrarea in hotel de mai multe persoane care purtau costume traditionale de gondolier.

Video: Daily Mail

Intreaga lume asteapta acum primele poze cu mireasa. Ramane de vazut cand vor fi facute publice, avand in vedere ca presa internationala a scris ca actorul a vandut drepturile de imagine catre Vogue pentru un milion de euro.

Destul de ciudat a fost faptul ca Brad Pitt, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Clooney, si Angelina Jolie nu au luat parte la evenimentul din acest weekend. Daily Mail scrie ca cei doi s-ar afla in Malta pentru a filma pentru noua lor pelicula.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#George Clooney nunta, #George Clooney casatorit, #George Clooney Amal Alamuddin casatorit, #Amal Alamuddin nunta Clooney , #relatii