Celebritati care au trecut pe langa moarte si povestile lor infioratoare (Galerie foto)

Sambata, 27 Decembrie 2014, ora 18:15
10522 citiri
Celebritati care au trecut pe langa moarte si povestile lor infioratoare (Galerie foto)
Foto: Ranker

Nu putine vedete au trecut pe langa moarte, atat pe platoul de filmari, cat si in afara acestuia. De-a lungul anilor, am fost aproape sa-i pierdem pe George Clooney, Sharon Stone, Johnny Depp, Anne Hathaway sau Joaquin Phoenix.

Lista e insa cu mult mai lunga, iar la final de an, Ranker trece in revista momente de cumpana din viata catorva vedete de prima mana, ce le-ar fi putut fi fatale.

George Clooney

Actorul George Clooney, care anul acesta s-a casatorit, la 53 de ani, a fost la un pas de moarte pe platoul filmului "Syriana", cand s-a lovit foarte puternic la coloana. Agonia prin care a trecut l-a facut sa ia in considerare chiar sinuciderea, a marturisit el ulterior.

Anne Hathaway

Actrita Anne Hathaway, in varsta de 37 de ani, a fost si ea la un pas de moarte, in vacanta, in Hawaii, chiar anul acesta. Aceasta inota in ocean cand a fost prinsa intr-o zona cu ape extrem de agitate si curenti extrem de puternici. Norocul ei a fost un surfer care a reusit sa o aduca la mal.

Johnny Depp

Un moment de cumpana pentru actorul Johnny Depp, de 51 de ani, a fost in 2011, cand zbura intr-un avion de mici dimensiuni impreuna cu regizorul Bruce Robinson. In aer, motoarele au cedat brusc, aparatul pierzand imediat din altitudine, iar actorul isi aminteste ca l-a privit pe regizor, intreband "Asta e?".

Din fericire, s-a auzit din nou zgomotul motoarelor, avionul putand fi controlat.

Ozzy Osbourne

Solistul trupei Black Sabbath, Ozzy Osbourne, aproape a murit in 2003, intr-un accident de ATV. A suferit atunci o fractura de clavicula, opt coaste rupte si multe alte probleme. Artistul in varsta de 66 de ani e recunoscator sa fie in viata si nici macar paralizat, o prognoza optimista la acea vreme.

Joaquin Phoenix

Actorul Joaquin Phoenix a fost la un pas de moarte in urma unui accident de masina, in 2006. Franele masinii sale au cedat, iar acesta a intrat intr-o alta. Ca in filme, aproape de locul accidentului locuia regizorul Werner Herzog, cel care l-a trezit din starea de inconstienta, ajutandu-l sa iasa din masina.

Donald Sutherland

Actorul australian Donald Sutherland, cunoscut din "Cold Mountain", dar si din "MASH" sau franciza "The Hunger Games", a fost la un pas de a muri din cauza meningitei, cand filma, in anii '70, pentru "Kelly's Heroes", in Iugoslavia. N-ar fi trebuit sa stea in Iugoslavia decat o zi, dar, pentru ca s-a imbolnavit in mijlocul filmarilor, a ramas timp de sase saptamani.

Actorul isi aminteste: "Nu aveau antibiotice, asa ca am intrat in coma si, pentru cateva secunde, am murit. Am vazut tunelul albastru si am inceput sa merg prin el. Am vazut lumina alba", a povestit ulterior actorul in varsta de 79 de ani.

Sharon Stone

Actrita Sharon Stone a fost la un pas de moarte nu o data, ci de doua ori, desi are numai 56 de ani. In 1990, se afla intr-o masina implicata intr-o coliziune ce i-ar fi putut fi fatala. S-a ales, printre altele, cu o manibula dislocata, rani la spate, o coasta rupta si un genunchi rasucit, dupa cum a povestit ea, mentionand ca nu stie cum a scapat cu viata. A stat la pat jumatate de an dupa accident.

Apoi, in 2001, a suferit si un anevrism cerebral, declarand ca de aceasta data a vazut si "luminita alba".

50 Cent

Rapperul 50 Cent a fost impuscat de noua ori, de la mica distanta, in 2000. A povestit ca totul s-a intamplat atat de repede incat nu a avut timp sa reactioneze. Recunoaste ca a fost speriat de moarte de acest incindet, insa, din fericire, si-a revenit total, ca prin minune.

Isla Fisher

Actrita Isla Fisher aproape s-a inecat la filmarile pentru "Now you see me". "Toata lumea credea ca joc fabulos. De fapt, ma inecam. Nimeni nu a realizat ca eu ma zbateam", a explicat apoi actrita in varsta de 38 de ani.

Orlando Bloom

Actorul Orlando Bloom (37 de ani), fostul sot al modelului Miranda Kerr, aproape a murit, la 21 de ani, cand a cazut trei etaje, ramanand paralizat timp de mai multe zile.

Eminem

In 2005, rapperul Eminem - acum in varsta de 42 de ani si cu o fiica ce a terminat cu brio liceul, devenind regina a frumusetii - aproape a murit in urma unei supradoze de metadona.

Fiica lui Eminem, incoronata regina a frumusetii (Galerie foto)

Seth MacFarlane

Seth MacFarlane, creatorul "Family Guy", avea bilet in avionul care la 11 septembrie 2001 s-a izbit de unul dintre "gemeni". Din fericire pentru el, a ajuns cu 10 minute intarziere la imbarcare, asa ca nu a mai putut urca la bord, ajungand sa traiasca si azi.

Si actorul Mark Wahlberg avea bilet pentru acelasi zbor, dar s-a razgandit in ultimul moment, preferand sa mearga intai in Toronto si abia apoi in Los Angeles.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete trecut moarte, #actori la un pas de moarte, #celebritati trecut langa moarte, #momente cumpana viata vedete , #stiri George Clooney