Nunta lui George Clooney: Invitatii, liberi si nu prea - ce cadouri au primit

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 21:30
5382 citiri
Nunta lui George Clooney: Invitatii, liberi si nu prea - ce cadouri au primit
Foto: ContactMusic

George Clooney si Amal Alamuddin s-au casatorit sambata, la Venetia, orasul italian impanzindu-se de celebritati. Insa cum au facut mirii ca fotografii nedorite sa nu apara in presa, tinand cont de multimea invitatilor si notorietatea evenimentului?

Conform Contact Music, toti invitatii au primit un set strict de reguli pentru ziua cea mare, canalizat mai ales in jurul telefonului mobil si camerei foto.

George Clooney s-a casatorit: Cum a aratat mireasa (Foto)

Astfel, conform TMZ, nuntasii au fost rugati sa-si lase telefoanele in camera de hotel. Daca, totusi, acest lucru nu era posibil, li s-a spus sa le lase intr-un chiosc, la intrarea in sala de ceremonie a hotelului Aman Canal Grande.

Toti invitatii au primit un telefon cu un cod, care a servit si ca bilet de intrare, dar si o camera cu care sa poata face poze in voie.

George Clooney s-a casatorit Marii absenti: Brad Pitt si Angelina Jolie - de ce au lipsit

Inclusiv camerele aveau niste coduri, care sa permita oamenilor lui Clooney sa-si dea seama de unde provine o eventuala fotografie care ar fi ajuns in presa.

Fotografie inramata cu mirii, in dar

In rest, invitatii au primit din partea mirilor mici cadouri, care cuprindeau inclusiv cate o fotografie inramata cu George si Amal, dar si un mesaj: "Amandoi suntem foarte fericiti ca sunteti aici. Ati venit de departe, asa ca vom face tot posibilul sa merite calatoria. Va multumim ca sunteti aici, inseamna extrem de mult pentru noi".

Nunta lui George Clooney in imagini si cele mai picante detalii (Galerie foto&Video)

In afara fotografiei si mesajului, invitatii au primit un intinerariu de weekend si sugestii legate de ce ar putea sa faca in decurs de doua zile. Cei 100 de invitati, printre care Emily Blunt, Matt Damon si Cindy Crawford, au primit sugestii legate de locurile unde pot lua cina, fiind informati ca la piscina vor fi disponibile bauturi pana noaptea tarziu. In plus, un pianist avea sa mentina atmosfera.

George Clooney s-a casatorit sambata, desi nunta era asteptata luni

In camera fiecarui invitat putea fi auzita muzica de pe un playlist realizat chiar de Geroge si Amal, mai informeaza US Weekly.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Groege Clooney nunta masuri securitate, #poze nunta George Clooney, #invitati nunta Clooney cadouri , #stiri George Clooney