Ziare.com

Taher: Joi ma intorc in tara si discut situatia Rapidului cu Copos

Miercuri, 12 Noiembrie 2008, ora 14:03

   

Taher: Joi ma intorc in tara si discut situatia Rapidului cu Copos
Omul de afaceri iordanian, Fathi Taher, a declarat ca stia de demisiile de la Rapid si le considera normal, din moment ce clubul nu e inca in proprietatea sa.

"Stiam ca domnii Toma, Bunea si Nedelcu isi vor da demisiile, au discutat in prealabil cu mine si am fost de acord. E normal sa plece, ce sa mai faca acolo, daca noi nu suntem proprietarii clubului? De domnul Zotta nu stiu nimic, daca si-a dat demisia sau nu, el nu e in barca noastra. Probabil s-a suparat si el din cauza situatiei de la club, dar asta nu e problema mea.

Joi seara o sa ma intorc in tara, iar vineri o sa am o intalnire cu domnul Copos pentru a pune lucrurile la punct. Nu va mai luati dupa ce zice Copos, ca nu am mai vorbit de luni intregi. Am vorbit si aseara, am vorbit si luni. Dupa aceasta intalnire voi organiza o conferinta de presa in care voi vorbi ultima data despre Rapid", a declarat Taher.

Presedintele Consiliului de Administratie al Rapidului, Constantin Toma, vicepresedintele Bunea si directorul general Constantin Zotta si-au prezentat demisiile din functiile pe care le detin la clubul giulestean din cauza problemelor financiare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 441 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor