Copos ia primele masuri dupa eliminarea Rapidului din Europa

Marti, 21 August 2012, ora 16:20
2365 citiri
Copos ia primele masuri dupa eliminarea Rapidului din Europa

Actionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marti, ca gruparea giulesteana se va desparti de cativa jucatori dupa ratarea calificarii in play-off-ul Ligii Europa, precizand ca vor fi cedati definitiv sau sub forma de imprumut cei care nu au sanse sa prinda lotul de optsprezece jucatori.

"Zilele acestea incercam sa transferam jucatori de la Rapid catre alte echipe, jucatori care nu au sanse sa prinda lotul de optsprezece. Pentru ca este pacat, sunt jucatori buni si, daca nu au sanse sa joace, ies din circuit. Lotul de 30 de jucatori este prea mare, el a fost pregatit pentru o participare a echipei in mai multe competitii. Dar acum, ca am iesit din Liga Europa, ne vom desparti de cativa. Trebuie sa ii lasam sa plece ca sa joace", a spus Copos.

Oficialul rapidist nu a dorit sa spuna numarul sau numele celor care vor pleca in perioada urmatoare. "Nu stiu, vor pleca unul, doi, trei, nu stiu exact. Dar e pacat sa stea si sa nu joace. Iar lotul e prea mare. Vor pleca fie definitiv, fie sub forma de imprumut, vom vedea", a mentionat actionarul giulestean.

Copos a explicat ca atacantul Marius Bilasco este ultima achizitie din acest an a clubului. "Bilasco este rezolvat, a semnat un contract valabil sase luni si apoi avem optiune de prelungire pentru un an si jumatate. Este un baiat extraordinar, imi doresc sa reuseasca la Rapid si sa ne ajute. El este ultima achizitie, v-am spus, de acum incercam sa micsoram lotul", a mentionat George Copos.

Ratarea participarii in grupele Ligii Europa a adus un deficit de 3 milioane de euro la bugetul clubului, sustine actionarul rapidist. "Sunt dezamagit de faptul ca am ratat calificarea in grupele Ligii Europa. Acum avem un minus de 3 milioane de euro la buget si nu stiu de unde vom face rost de acesti bani. Este o problema pe care trebuie sa o rezolvam, pentru ca acesti bani urmau sa vina din participarea in grupe", a spus oficialul clubului giulestean.

Copos isi doreste insa ca toate echipele romanesti ramase in competitie sa se califice in grupele cupelor europene. "Eu sunt dezamagit, dar m-as bucura ca echipele care au ramas sa mearga mai departe in grupe. Pentru ca astfel pot aduce puncte. Sa nu uitam ca fotbalul romanesc este cel mai bun ambasador peste hotare", a adaugat Copos.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Copos Rapid Europa League, #Rapid plecari jucatori, #Copos faliment Rapid, #Rapid eliminata Europa League , #Rapid