Vanzarea Rapidului, aproape de finalizare

Miercuri, 19 Martie 2008, ora 20:28
1459 citiri
Vanzarea Rapidului, aproape de finalizare

George Copos si Fathi Taher au ajuns la un acord privind cedarea actiunilor, in momentul de fata negocierile si conditiile privind vanzarea, purtandu-se la nivelul avocatilor celor doi oameni de afaceri.

Actele pentru vanzarea unui pachet de 80% din actiunile SC FC Rapid SA de catre George Copos, omului de afaceri Fathi Taher urmeaza sa fie semnate pana la sfarsitul acestei saptamani, mai exact dupa derbiul de joi din Giulesti, cu Steaua.

Intre timp pe siteul www.rapidisti.ro, discutiile continua. In cazul in care Fathi Taher va deveni actionar majoritar in Giulesti, actualul patron George Copos, va avea atributii reduse, asa ca suporterii au fost invitati sa voteze daca vor ca Taher sa preia Rapidul.

Au votat 1046 de persoane, iar mai mult de jumatate dintre cei care si-au spus parerea au fost de acord ca omul de afaceri iordanian sa treaca la carma Rapidului, in vreme ce 17,4% nu il vor nici pe Taher, nici pe Copos. Doar 23,8% cred ca George Copos ar trebui sa continue alaturi de alb-visinii.

Si liderul galeriei Rapidului, Gigi Corsicanu, si-a spus parerea: "Daca vine domnul Taher, sa stie ca e foarte greu sa fii la carma unui club precum Rapidul. Este o echipa greu de de tot de condus. Noi il asteptam cu bratele deschise, dar trebuie sa tina cont ca suporterii giulesteni sunt cei mai patimasi si cei mai pretentiosi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Ce spune noul antrenor al Rapidului! De ce nu putea să refuze oferta lui Șucu
Ce spune noul antrenor al Rapidului! De ce nu putea să refuze oferta lui Șucu
Rapid a bifat o serie de 4 înfrângeri în tot atâtea meciuri în play-off astfel că demisia lui Cristiano Bergodi a venit normal. Noii antrenori sunt Bogdan Lobonț ca principal, alături de...
#copos, #Rapid, #Taher , #Rapid