A murit George Michael

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 02:35
53846 citiri
A murit George Michael
Foto: Arhiva Hepta.ro

Cantaretul George Michael a murit, duminica, de Craciun, la doar 53 de ani.

Agentul sau a transmis ca a avut o moarte linistita, acasa, in somn, din cauza unei insuficiente cardiace.

Politia nu o considera o moarte suspecta, dar nu a dezvaluit cauza oficiala a decesului.

George Michael, pe numele sau adevarat Georgios Kyriacos Panayiotou, a cunoscut in tinerete succesul alaturi de trupa Wham! si, apoi, a avut o cariera solo fulminanta. Iar cand era pe culmile succesului, in anii '90, a socat intreaga lume recunoscand ca este homosexual.

"Cu deosebita tristete anuntam ca iubitul nostru frate, fiu si prieten George a murit in pace in casa sa, in perioada Craciunului", a anuntat impresarul artistului, citat de AP, informeaza CNN.

Politia britanica din Thames Valley a fost chemata la o resedinta din Goring-on-Thames putin dupa ora 14:00, duminica, si a confirmat ca un barbat de 53 de ani a fost gasit mort la fata locului.

Moartea a fost neasteptata, insa nu este considerata suspecta.

Wham! a dat lovitura cu hituri ca "Wake me up before you go-go" sau "Careless Whisper". Apoi, George Michael si-a lansat cariera solo, iar albumul sau de debut "Faith" s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare.

Momentul de curaj in care a anuntat ca este homosexual

In 1998, intr-un interviu exclusiv pentru CNN, Michael a anuntat ca este homosexual.

"E un moment la fel de bun ca oricare altul. Vreau sa anunt ca nu am nicio problema ca oamenii sa stie ca sunt intr-o relatie cu un alt barbat. N-am mai fost cu o femeie de aproape 10 ani", spunea atunci George Michael, socand o lume intreaga.

Anuntul a venit la scurt timp dupa ce a fost prins in flagrant in toaleta unui parc din Beverly Hills de catre un politist sub acoperire. Michael, pe numele sau real Georgios Kyriacos Panayiotou, a platit o cautiune de 500 de dolari si a cerut scuze fanilor, cerandu-le sa ii fie in continuare alaturi.

Iata cateva dintre celebrele sale piese:

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#George Michael murit, #George Michael deces, #George Michael moarte , #murit