Vedetele il deplang pe George Michael: Sa se termine odata acest 2016 blestemat!

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 08:26
28534 citiri
Vedetele il deplang pe George Michael: Sa se termine odata acest 2016 blestemat!
Foto: Arhiva Hepta.ro

Vestea mortii cantaretului George Michael, la doar 53 de ani, a socat lumea artistica, mai ales pentru ca a venit fix in ziua de Craciun.

"Cu bine, prietenul meu! Un alt mare artist ne-a parasit. 2016 se poate duce naibii?", a scris Madonna pe Twitter.

Robbie Williams si-a declarat dragostea pentru cel disparut: "O, Doamne, nu... Te iubesc, George... Odihneste-te in pace".

Si Bryan Adams a postat un mesaj pe reteaua de socializare in care spune ca George Michael era mult prea tanar sa moara.

Elton John, si el homosexual declarat la fel ca George Michael, a postat o fotografie si i-a alaturat mesajul: "Am pierdut un prieten preaiubit, cel mai bun si generos suflet, si un artist de geniu. Inima mea e alaturi de familia si fanii sai".

Printre primele vedete care si-au exprimat regretul inca de duminica pentru pierderea artistului britanic se numara actorul Russell Crowe.

Ellen DeGeneres isi exprima tristetea ca un talent atat de mare a parasit aceasta lume.

Dupa ce atat de multe vedete s-au stins in 2016 (David Bowie, Prince, Leonard Cohen), trupa Duran Duran s-a referit blestemul de care vorbesc unii si a publicat urmatorul mesaj: "2016 - am pierdut inca un suflet talentat. Toata dragostea si simpatia noastra se indreapta acum spre familia lui George Michael".

Pe aceeasi idee merge si William Shatner, actor din "Star Trek": "Nu se mai termina anul acesta? Prea multi oameni au murit. Odihneste-te in pace, George Michael!".

"Odihneste-te printre stelele stralucitoare, George Michael. Ti-ai gasit Libertatea ("Freedom"), Credinta ("Faith"). Acesta a fost ultimul tau Craciun ("Last Christmas") si ne vei lipsi tuturor", a scris pe Twitter actorul George Takei, cu referire la celebrele cantece ale starului britanic.

Si cantareata Gloria Gaynor a scris: "Imi pare atat de rau sa aud vestea despre moartea lui George Michael. Rugaciunile si condoleantele mele se indreapta spre familia, prietenii si fanii lui".

Moartea artistului a fost anuntata de impresarul sau, chiar in seara de Craciun.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#George Michael murit, #George Michael deces, #George Michael moarte , #murit