Ciuhandu da de pamant cu noua conducere a PNTCD Timis: "Nu recunosc si nu am sa girez sub nicio forma asa-zisa comisie interimara condusa de Valentin Moldovan"

Luni, 06 August 2012, ora 12:16
505 citiri
Dupa zile intregi de tacere, Gheorghe Ciuhandu, fostul presedinte al PNTCD Timis, reactioneaza in legatura cu decapitarea conducerii taraniste din Timis, ce a avut loc acum aproximativ o saptamana. In locul lui Ciuhandu, sef a fost numit Valentin Moldovan, direct de catre Pavelescu.

"In urma rezultatelor slabe inregistrate la alegerile locale din acest an, Biroul Judetean al PNTCD Timis, prezidat de mine, a decis sa isi asume responsabilitatea politica pentru acest esec si sa organizeze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.