Deputatul spagar Gheorghe Coman, condamnat definitiv la inchisoare cu executare (Video)

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 14:20
4355 citiri
Deputatul spagar Gheorghe Coman, condamnat definitiv la inchisoare cu executare (Video)
Foto: Arhiva

Deputatul Gheorghe Coman, care momentan este suspendat din Partidul Conservator, a fost condamnat, luni, la un an de inchisoare cu executare, de catre judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

Decizia magistratilor este definitiva, iar sentinta a fost data in conditiile in care Gheorghe Coman a recunoscut acuzatiile de luare de mita, transmite B1 TV. Acesta se afla deja in spatele gratiilor, el fiind arestat preventiv dupa ce colegii sau conservatori au decis sa ii ridice imunitatea.

Noi stenograme cu deputatul spagar, dupa flagrant: Pe mine sa ma ia? Cu 3.000 de lei? E dementi la cap, ma! (Video)

Coman va sta in carantina timp de 21 de zile si va fi supus mai multor teste. Totodata, o comisie va stabili in ce penitenciar va fi incarcerat si in ce regim isi va executa pedeapsa.

Deputatul spagar Gheorghe Coman, condamnat la un an de inchisoare cu executare (Video)

Acesta a fost condamnat, pe 30 ianuarie, la un an de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de folosirea influentei de catre un om politic pentru a obtine bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Totodata, judecatorii de la ICCJ au dispus confiscarea sumei de de 3.140 lei si plata a 6.050 lei cheltuieli judiciare catre stat. Decizia magistratilor de la Curtea Suprema nu a fost, insa, definitiva, aceasta fiind atacata cu recurs.

Deputatul spagar isi recunoaste vina: Am gresit, vreau sa fiu liber, am acasa copii mici

Gheorghe Coman si-a recunoscut vinovatia la ICCJ, la primul termen al procesului in care este acuzat de coruptie. "Am gresit. Recunosc. Asta e situatia. Vreau sa fiu liber, pentru ca am acasa copii mici", le-a spus Gheorghe Coman judecatorilor.

Deputatul PC Gheorghe Coman, arestat cu ajutorul SRI (Video)

Procurorii anticoruptie au inceput, la 19 decembrie, urmarirea penala penala fata de Gheorghe Coman, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Buzau a partidului Conservator filiala Buzau, prins in flagrant luand mita.

DNA sustine ca Gheorghe Coman i-a cerut spaga unui sef din cadrul Directiei Sanitar-Veterinara Buzau pentru a-l mentine pe acesta in functie. Angajatul Directiei Sanitar-Veterinare este si denuntator. Spaga ceruta de parlamentarul PC (fost PP-DD) consta in bani si produse necesare pentru sedintele de partid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Gheorghe Coman inchisoare, #Gheorghe Coman inchisoare executare, #Gheorghe Coman spaga , #inchisoare