Blaga, sustinut de un important lider PDL: "E nevoie de el"

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 20:24
3098 citiri
Blaga, sustinut de un important lider PDL: "E nevoie de el"

Presedintele PDL, Vasile Blaga, criticat in ultimul timp de importanti lideri ai partidului, care au cerut schimbarea sa din functie, e sustinut la conducerea formatiunii de catre secretarul general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, care spune ca acesta merita un nou mandat.

"Militez pentru continuitate si consolidarea partidului, sunt in echipa domnului Blaga. Il sustin, sunt consecvent, am lucrat impreuna, ne asumam raspunderea impreuna (...) E nevoie de un lider ca domnul Blaga, bun organizator, ferm, foarte pragmatic si care are o sustinere puternica in partid", a spus Flutur pentru Ziare.com.

Flutur e chiar intr-un turneu alaturi de Blaga si alti lideri in filialele partidului, pentru a face o analiza si a mentine contactul cu organizatiile locale.

"Am parcurs 10 organizatii judetene pana acum, facem o analiza, pornim de jos in sus", a spus Flutur.

Intrebat despre faptul ca in ultimul timp mai multi lideri importanti ai PDL au spus ca e nevoie de o schimbare a lui Vasile Blaga, Flutur a raspuns ca aceste lucruri ar trebui discutate in interiorul partidului, nu in afara lui.

Preda ataca dur conducerea PDL: Continua blatul din campanie, ne indreptam spre o fundatura

William Brinza: Obligatoriu trebuie schimbat liderul PDL

Cea mai dura critica din partea unui lider important al PDL la adresa lui Blaga a venit din partea primarului Aradului, Gheorghe Falca, cel care s-a aratat de parere, intr-o declaratie pentru Ziare.com, ca "daca Blaga ramane liderul PDL, sperantele votantilor de dreapta vor fi anulate".

In schimb, prim-vicepresedintele Cezar Preda si-a anuntat sprijinul pentru Blaga.

Falca: Daca Blaga ramane liderul PDL, vom anula sperantele votantilor de dreapta

Flutur spune ca Vasile Blaga nu a avut suficient timp sa reconstruiasca partidul, intrucat a avut de infruntat o perioada zbuciumata.

PDL va avea Conventia Nationala, congresul partidului, in mai, cand ar trebui sa fie aleasa o noua conducere. Deocamdata, Vasile Blaga e singurul candidat la presedintia PDL, insa si altii, printre care Gheorghe Falca, ar putea candida.

Paleologu: Formula Blaga din iunie nu mai e viabila. Opozitia se face in USL

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Flutur sprijin Blaga presedinte, #sprijin Blaga presedintie PDL , #PDL