Flutur: Iliescu si Voiculescu alimenteaza ideologic de la pompele lui Patriciu

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 16:02
2378 citiri
Flutur: Iliescu si Voiculescu alimenteaza ideologic de la pompele lui Patriciu
Foto: Antena3

PD-L considera ca Alianta PNL+PC reprezinta un "viraj definitiv" al liberalilor catre stanga politicii romanesti si ca "ideologii" PSD si PC, Ion Iliescu si Dan Voiculescu, se "alimenteaza ideologic acum de la pompele lui Dinu Patriciu".

Declaratiile au fost facute de vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur, in cadrul unei conferinte de presa tinute la cateva minute dupa ce PNL si PC au parafat noua Alianta de Centru Dreapta.

Acesta a reamintit ca PD-L a intreprins toate demersurile pentru "a atrage PNL catre modernizarea Romaniei", dar, "din pacate, Crin Antonescu si Victor Ponta, aparatori vasnici ai statului lui Ion Iliescu, nu au dorit sa participe la modernizarea acestei tari".

"Este clar pentru toata lumea ca miscarea PNL de astazi limpezeste apele in politica romaneasca, PNL mergand definitiv spre stanga politicii romanesti.(...)Constatam acest viraj definitiv al PNL, care va fi aspru sanctionat de electorat", a conchis vicepresedintele PD-L.

Democrat-liberalii s-au reunit luni in prima sedinta a Biroului Permanent National din acest an. Pe agenda de lucru a conducerii democrat-liberale s-au mai aflat noul Cod al Muncii, Legea Sindicatelor, a patronatelor, Legea Conflictelor de munca.

De asemenea, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a prezentat "foaia de parcurs" a noii Legi a Educatiei, dupa intrarea ei in vigoare la inceputul acestui an. Printre masurile imediate care vor fi implementate se numara alegerea consiliilor de administratie in scoli, finantarea per elev, implicarea mai puternica a organizatiilor de parinti sau stabilirea consturilor standard pe scoala.

"Cea mai importanta problema discutata, prioritatea de grad 0 pt PD-L si coalitia de guvernare, a fost tema masurilor economice care vor fi adoptate in 2011, masuri bazate atat pe surse de la buget, dar mai ales pe atragerea de fonduri europene.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#alianta PNL PC, #Gheorghe Flutur liberali , #PDL
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Ale lui Patriciu sunt, desigur, doar pompele funebre fiindca pompele noastre de petrol pe care le- a luat cu un leu simbolic pentru rusi, el le are doar in custodie, ca magaziner. Rusia ne plateste alesii cu petrolul noastru si asta ne tine de cald !!!