Ziare.com

Funar schimba istoria: Toate popoarele din lume se trag din geto-daci, Deutschland inseamna Tara Dacilor

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 14:44

   

Funar schimba istoria: Toate popoarele din lume se trag din geto-daci, Deutschland inseamna Tara Dacilor
Candidatul independent la presedintie Gheorghe Funar sustine ca piramidele din Egipt au fost construite de geto-daci si ca "Deutschland inseamna Tara Dacilor".

Funar, care se declara un "haiduc stiintific", a afirmat, intr-un interviu acordat RFI Romania, ca romanii provin dintr-un popor primordial, geto-dacii, si ca ei sunt stramosii tuturor oamenilor de pe planeta.

Funar sesizeaza CNA ca Antena 3 a incalcat una din cele 10 porunci

"Eu am intrat in campania electorala si pentru a spune acest adevar nemaipomenit referitor la adevarata istorie a poporului roman. Noi suntem urmasii poporului primordial pe planeta Pamant. Toate popoarele de pe planeta au ca stramosi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei si a Danemarcei de astazi in istoria lor scrie ca se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astazi, aflati ce inseamna Deutschland. Eu stiu ca inseamna Tara Dacilor", a dezvaluit Gheorghe Funar.

Candidatul la alegerile prezidentiale isi continua pledoaria spunand ca "geto-dacii erau extraordinar de avansati in toate domeniile".

"Aveau si aparate de zbor, au facut harti de deplasare pe planeta la care cei de la NASA se uita si astazi si spun ca nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat in marea grupa a haiducilor stiintifici in domeniul istoriei. Noi, romanii, nu stim ca in Romania avem o multime de piramide, iar dupa modelul piramidelor din Romania, stramosii nostri geto-daci au construit piramidele din Egipt", a mai spus acesta.

Funar vrea sa introduca "dreptul la fericire" in Constitutie

Gheorghe Funar crede ca va castiga alegerile prezidentiale din primul tur, ajutat de "bunul Dumnezeu".

"Eu sunt convins ca ma ajuta bunul Dumnezeu si romanii din tara si strainatate sa castig alegerile. Ambitia mea este sa le castig din primul tur de scrutin. Eu cred ca ne-au fost de-ajuns cei 25 de ani de ratacire", a incheiat Funar.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8178 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
43 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ieste kklar:

"Eu am intrat in campania electorala si pentru a spune acest adevar nemaipomenit referitor la adevarata istorie a poporului roman. Noi suntem urmasii poporului primordial pe planeta Pamant. Toate popoarele de pe planeta au ca stramosi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei si a Danemarcei de astazi in istoria lor scrie ca se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astazi, aflati ce inseamna Deutschland. Eu stiu ca inseamna Tara Dacilor" ghitza funar - catindat prezidential cotrocenar.
Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 14:44
Sursa: Ziare.com
http://www.ziare.com/gheorghe-funar/candidat-alegeri-prezidentiale-2014/funar-schimba-istoria-toate-popoarele-din-lume-se-trag-din-geto-daci-deutschland-inseamna-tara-dacilor-1330636#adaugare-comentariu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rumanu' verde ghitza funar este din aceeasi spitza si are aceleeasi gene geniale precum hitler adolf fauritorul celui de-al treilea reich milenar.
cetateni votati pe acest "haiduc stiintific" (adica l.o.t.r.u. t.a.l.h.a.r. sadea) ghitza funar bun de dus intr-un ospiciu lunar !
p.s. legea electorala trebuie modificata: orice catindat sa prezinte tzidula pe care psihiatrul i-a dat in care sa scrie negru pe alb ca catindatu' nu este un psihopat si de alte boale asemnanatoare nu a fost infectat.

 

ghitza funar - iepigon plagiator....

...lampa a inventat-o iablocikov, radioul-popov, camila- kamil kamilovici kamilin, iar restul, pana la tot, dacii nemti!

 

"Toate popoarele din lume se trag din geto-daci"

Deci, si ungurii???

 

nu,

Toate popoarele din lume se trag din geto-daci iar geto-dacii se trag din unguri :)

Eu cred ca ne-au fost de-ajuns cei 25 de ani de ratacire",

a incheiat Funar.

Dl. Funar, cu tot respectul pentru geto-daci si urmasii lor Socialisti, cred ca veti putea beneficia de un tratament de calitate la baile Her Cu Lane! Din Datschialand.

 

zamolxis

despre care au ramas marturii de la un Herodot ,de la un Platon,a fost zeul suprem al dacilor.Care spunea,ca mic exemplu,ca nu ne putem vindeca trupul fara a ne vindeca sufltul.Sigur ca nu este marea noastra grija,noi votam!Dar ma intreb si eu de ce ne incapatinam sa spunem ca Sfixul nostru a fost un accident al vaturilor,vremurilor?Si nu mi se pare plauzibil ca toti romanii sa fi venit in Dacia(de fapt intr-o mica parte)si ne-au invatat doar pe noi latina,ca doar de jur imprejur se vorbeste altceva.Sa nu fi avut restul Europei ureche muzicala?

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor