Gheorghe Funar propune ca tara sa fie condusa de popor prin referendumuri nationale

Duminica, 05 Octombrie 2014, ora 15:11
3305 citiri
Gheorghe Funar propune ca tara sa fie condusa de popor prin referendumuri nationale
Foto: Cotidianul

Candidatul independent la presedintie Gheorghe Funar propune in oferta sa electorala ca tara sa fie condusa de popor prin referendumuri nationale.

"Aceasta este oferta mea electorala de baza, respectiv, propun si solicit poporului sa accepte sa fie adoptat principiul democratic al conducerii Romaniei de catre popor prin referendumuri nationale iar Parlamentul, presedintele si Guvernul, precum si partidele politice sa fie obligate sa indeplineasca obiectivele stabilite de majoritatea cetatenilor romani prin referendum. (...)

Oferta pe care o fac votantilor este de a alege intre democratie, intre conducerea tarii de catre popor si continuarea dictaturii partidelor politice", a declarat Funar duminica intr-o conferinta de presa.

PSD si UDMR, pact secret pentru Tinutul Secuiesc? Funar: S-a pus la cale ceva extraordinar de periculos

El a opinat ca partidele politice i-au "pacalit" pe cetateni si dupa ce "au fraudat alegerile", au instaurat "dictatura impotriva poporului".

"Aceste partide politice care au fost infiintate la comanda straina au recurs la tot felul de metode de a fura votul romanilor. La inceput au facut-o cu manusi, iar in ultimii ani, la ultimele alegeri, cum au fost si cele din 2012 si cum se pregatesc si acestea din noiembrie 2014, s-au lasat manusile la o parte", a sustinut Gheorghe Funar.

Gheorghe Funar - Ce promite

Potrivit acestuia, Guvernul Ponta a modificat legea electorala cu incalcarea Constitutiei si in prezent turismul electoral este posibil.

"Alianta dintre PSD, UNPR si PC pe de o parte si ceilalti din ACL au facut o repetitie privind turismul electoral. (...) Ii asigur pe cei care sunt implicati in pregatirea fraudarii alegerilor ca urmeaza sa plateasca in baza Constitutiei cetatenilor, pentru ca spre a trece la democratie in Romania, vom adopta aceasta Constitutie in maxim trei luni de la inceputul anului viitor. Aceasta prevede ca partidele politice care sunt implicate in fraudarea alegerilor se dizolva si ca aceia care incalca legea sunt aspru sanctionati. Este prevazut ca aceia care participa la fraudarea alegerilor urmeaza sa plateasca cu inchisoare si confiscarea integrala a averii", a adaugat Gheorghe Funar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#Gheorghe Funar candidat presedintie, #Gheorghe Funar prezidentiale, #alegeri prezidentiale 2014 , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza sevastian
sevastian
rank 1
Cu parere de rau,dar aproape tot poporul il cunoaste pe acest