Hagi diseca proiectul Academiei de fotbal

Luni, 04 Iunie 2012, ora 10:35
3533 citiri
Hagi diseca proiectul Academiei de fotbal

Gica Hagi a vorbit pe larg despre proiectul Academiei de fotbal pe care a infiintat-o langa Constanta, fostul tehnician abordand subiecte cum sunt costurile si obiectivele de viitor.

Hagi sustine ca a fost numit nebun atunci cand avea doar proiectul Academiei, insa dupa trei ani vede deja primele rezultate.

"Cand m-am apucat de Academie, multi m-au facut nebun. Iar azi, dupa 3 ani, Hagi a promovat in prima liga si are 20 de jucatori la loturile nationale de juniori. Iar in curand voi avea 40.

Iar din grupa lui Ianis, stiti cati jucatori voi da la lot? Un-spre-ze-ce! De la o singura grupa !! Mai vorbim. Eu nu m-am ferit niciodata sa invat! In ultimii 3 ani am umblat mult. Am fost la Ajax sa invat, cum fac olandezii treaba asta asa de bine. Am 'luat' multe de la ei, dar cel mai important am invatat ca selectia e hotaratoare. Si organizarea. Am fost si la Eindhoven, la Feyenoord, la Alkmaar... De altfel, in Olanda o sa facem si cantonamntul de vara pentru echipa mare", a explicat Hagi in Gazeta Sporturilor.

Apoi, "Regele" a vorbit despre jucatorii de perspectiva pe care ii are in lotul Viitorului Constanta.

"Iancu e numarul 10. 'Decarul' adevarat. Taru, un aparator ceva intre Belo si Gica Popescu. Si mai avem surprize. Putanu... Uite, poate nu intamplator golurile din meciul promovarii le-au marcat Putanu si Iancu. Amandoi nascuti in '94. Asta inseamna ca nici banii, nici timpul nu s-au dus degeaba."

Stadion la Ovidiu, debut pe National Arena

Problema stadionului este cea mai spinoasa pentru Hagi. Fostul international roman va modifica unul dintre terenurile de antrenament de la Academia sa, caruia ii va construi o tribuna de trei mii de locuri. Daca acesta nu va fi gata pana la primul fluier al primei etape, echipa lui Hagi ar putea juca pe National Arena.

"In primul an putem obtine derogare si o sa fac tribune cu 3.000 sau 5.000 de locuri. Daca nu vor fi gata de la prima etapa, atunci ma gindesc sa joc inclusiv pe Arena Nationala. Unde se vor cali mai bine copiii mei? Pe stadionul cel nou cu 30.000 sau cu 50.000 de oameni in tribuna!", a mai spus Hagi.

La capitolul investitii, "Regele" anunta ca acestea se apropie de 10 milioane de euro.

Viitorul Constanta a promovat in Liga 1 dupa doar doua sezoane petrecute in liga secunda. Patronul Gica Hagi a anuntat ca, in trei ani, echipa lui se va lupta pentru locurile de cupe europene.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Hagi proiect Academie fotbal, #Hagi investitie Academie fotbal, #Viitorul Constanta National Arena, #stadion construit Hagi , #academie