"Parintele" lanseaza acuzatii grave: Terminati prieteniile cu Hagi!

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 14:14
4179 citiri
"Parintele" lanseaza acuzatii grave: Terminati prieteniile cu Hagi!

Ioan Sdrobis, antrenorul cunoscut mai mult cu porecla de "Parintele", lanseaza acuzatii extrem de serioase.

Acesta sustine ca antrenorii FRF de la loturile nationale de juniori selectioneaza doar tineri fotbalisti de la Academia lui Gica Hagi, ignorand celelalte scoli de fotbal din tara.

El chiar i-a avertizat pe tehnicieni sa renunte la "prieteniile cu Hagi" si marturiseste ca spera ca lucrurile sa se schimbe dupa numirea lui Anghel Iordanescu in functia de director tehnic al Federatiei.

"Il cunosc pe Puiu de foarte multi ani, salut faptul ca el se va ocupa la FRF de toate sectoarele din postura de director tehnic. Insa, cum i-am mai spus si lui Mihail Marian, chiar si lui Miodrag Belodedici, ii spun acum si lui Iordanescu: Terminati prieteniile cu Hagi, atunci cand vine vorba de selectiile la loturile nationale! Nu mai convocati doar jucatori de la academia lui, uitati-va si la restul centrelor din tara. Daca nu o sa faceti lucrul acesta, atunci tot fotbalul nostru o sa se duca de ripa cu tot cu Hagi si Iordanescu!

Nu mai suport cand vad ca de la Gica Hagi sunt luati la loturi peste 80-90 de jucatori, nu se poate asa ceva! Aici la Onesti, unde eu ma ocup, academia e facuta de Nicolae Badea. Avem si noi copii talentati, dar nimeni de la FRF nu ne baga in seama. Avem un atacant, Tudor Tudorie, 19 ani, care in ultimii doi ani a marcat 101 goluri, dar nici un antrenor de la loturile de juniori nu l-au bagat in seama pe baiatul asta. Mai tata, va intreb si eu, acesti antrenori de la loturile FRF-ului chiar nu aud si nu vad ce face copilul acesta la Onesti? Cel putin macar sa isi puna intrebarea cum naiba a reusit atatea goluri in ultimii doi ani, le-a marcat cu mana? Toata lumea alearga dupa marile vedete ale lui Hagi. Daca Puiu Iordanescu isi va face, la randul sau, treaba tot pe prietenii, atunci puteti sa uitati ca o sa mai scoatem fotbalisti din pepiniera noastra", a acuzat Sdrobis in Fanatik.

Academia de fotbal a lui Gica Hagi a devenit principala sursa de selectie pentru loturile de juniori ale Romaniei.

"Regele" chiar se mandreste cu performanta de a avea cea mai mare si mai performanta scoala de fotbal din tara.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Sdrobis academie Hagi, #Academie fotbal Hagi, #jucatori Hagi nationala Romania , #academie
Comentarii