Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Presa turca: Hagi, la Galatasaray

Sambata, 28 August 2010, ora 17:52
1119 citiri
Presa turca: Hagi, la Galatasaray

La doar doua saptamani dupa ce a refuzat Steaua, Gica Hagi ar putea reveni in fotbal pe banca turcilor de la Galatasaray Istanbul.

Galatasaray a avut un start execrabil de sezon, cu doua infrangeri in campionat si eliminare din Europa League, iar sefii clubului au hotarat sa ia masuri radicale.

Frank Rijkaard va fi demis din functia de antrenor principal dupa ce se va gasi o cale de plata compensatorie a contractului, iar favorit pentru preluarea turcilor este Gica Hagi, informeaza Fotomac.

Presedintele lui Galatasaray, Adnan Polat, a discutat deja telefonic cu Gica Hagi, iar "Regele" a raspuns afirmativ posibilitatii de a prelua gruparea turca.

Gica Hagi nu a mai pregatit nici o echipa in ultimii trei ani, intreptandu-si atentia catre Academia de Fotbal. In toata aceasta perioada, Hagi a avut numeroase propuneri, una chiar si de la Galatasaray, dar de fiecare data a refuzat.

"Regele" a pregatit Galatasaray si in sezonul 2004-2005, cand a castigat Cupa Turciei si a lansat mai multi jucatori tineri.

C.M.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Hagi la Galatasaray, #Gica Hagi, #Frank Rijkaard , #antrenor